• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Dişi forpus agresifliği

emrdgl17

Yeni Üye
Herkese merhabalar 5-6 aylık forpus papağanı ele gelmese de biz yakalayınca sevdirirdi ısırmazdı.Son dönemlerde garip bir şekilde huzursuz ve agresif davranıyordu.Ben de sıkılmasın diye yanına oyuncak kuş koydum.Oyuncağın yanından hiç ayrılmıyor ve biz odaya girince ürkek davranıyor.Isırma durumu hala yok sadece bizden kaçıyor.Sizce eş zamanı mı geldi yoksa tüy dönemi vs. Gibi bir durum mu var yardımcı olursanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhabalar 5-6 aylık forpus papağanı ele gelmese de biz yakalayınca sevdirirdi ısırmazdı.Son dönemlerde garip bir şekilde huzursuz ve agresif davranıyordu.Ben de sıkılmasın diye yanına oyuncak kuş koydum.Oyuncağın yanından hiç ayrılmıyor ve biz odaya girince ürkek davranıyor.Isırma durumu hala yok sadece bizden kaçıyor.Sizce eş zamanı mı geldi yoksa tüy dönemi vs. Gibi bir durum mu var yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızgınlık döneminde olan kuşlar agresif olabilir, fotoğraf paylaşır mısınız lütfen

emrdgl17

Yeni Üye
Yani bundan 1 ay önce kafesin içinden ele alabilirdik kaçmazdı veya koltuğun üstünden vs kaçmadan alabilirdik şimdi sürekli kaçıyor.Zaten kendisi kafesten çıkma huyu yoktur,direk gelip üstüme konma huyu yoktur ama kaçmıyordu da.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu güzel hanımefendinin yanına yakışıklı bir beyefendi sahiplenin😊🤲

Üst Alt