Merhaba. Hiçbir hastalık belirtisi olmayan dişi sultan anne papağan gece sabaha doğru 5 gibi bir anda bağırıp çırpınıp tıslamaya başladı. Ne yaptıysam sakinleştiremedim. Ne yazık ki 1 saat sonra da öldü. Acil cevaplanması gereken bir sorum var. Bu kuşun 4 yumurtası var. Ve yumurtalar dolu damarlanma var baba tek başına bakar mı oturur mu. Şu an babada şok da gibi hala durgunlaştı.kafesi yumurtaları ve babasıyla birlikte petshopa mı satayım. Onlar bir çözüm bulurlar şu an ilk aklıma gelen budur. Acaba niye ölmüş olabilir korkudan kalp krizi felç geçirmiş olabilir mi.ya da yumurtlama döneminde zayıf düşmüş olabilir mi. Ya da başka bir hastalık? Kuş bir anda yere düşüp çırpınıp bağırıp tıslamaya başladı. Hiçbir şekilde sakinleşmesi. Eline aldım öyleydi. Yuvalığı koydum öyleydi. Kafesin dibinde kanatlarını salmış
felç gibiydi. Korkmuş hızlı hızlı nefes alıp veren bir hayvan gibiydi. Öldüğü için ne yazık ki erkek yumurtalar la tek kaldı. Ani bir çözüm yazarsanız sevinirim.
felç gibiydi. Korkmuş hızlı hızlı nefes alıp veren bir hayvan gibiydi. Öldüğü için ne yazık ki erkek yumurtalar la tek kaldı. Ani bir çözüm yazarsanız sevinirim.