• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Disi alexander papaganim ciftlesme doneminde

Lütfiye

Aktif Üye
Dişi alexander papaganim ciftlesme doneminde surekli kapali yerlere girip yatmak istiyor bazen videoda goruldugu gobi duruyor ve kanatlari titriyor kutu yada kapali bi yere girdigindede cikmak istemiyor bizi isiriyor erkek papagan alma durumum yok ikisine birden bakamam bu sureci en kolay nasil atlatir ve ebu sure ne kadar surer her sene olur mu yaklasik 3 4 aydir boyle

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba süresini bilemem her kuşun bu dönemi farklıdır ama sırtını o şekilde okşamayın çiftleşme isteğini arttırırsınız. Kızıştırıcı yemler sebzeler vermeyin. Nijer tohumu, havuç tarçın vs vermeyin. Ama elma verebilirsiniz kızıştırmayı azaltır.

Lütfiye

Aktif Üye
Merhaba süresini bilemem her kuşun bu dönemi farklıdır ama sırtını o şekilde okşamayın çiftleşme isteğini arttırırsınız. Kızıştırıcı yemler sebzeler vermeyin. Nijer tohumu, havuç tarçın vs vermeyin. Ama elma verebilirsiniz kızıştırmayı azaltır.

Lütfiye

Aktif Üye
Anladim peki baska vermemem gerek seyler nelerdir ben versela leganin parot yemini kullaniyorum hazir yemler icinde olmamasi gerekenler varmidir

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anladim peki baska vermemem gerek seyler nelerdir ben versela leganin parot yemini kullaniyorum hazir yemler icinde olmamasi gerekenler varmidir
Yukarıda yazdım verilmemesi gereken besinleri. Ek olarak kenevir tohumu da üreme isteğini arttırır. Verdiğiniz yemin içinde nijer ve kenevir tohumu varsa ayıklayabilirseniz ayıklayın.