• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Dışarda kuş buldum

kuscuksina

Yeni Üye
Daha yavru sanırsam kim bilir kaç gündür dışarda çok korkmuş duruyordu elime aldım eve getirdim göz etrafındaki tüyleri dökülmüş gagası kabuk bağlamıştı çayla sildim düzeldi biraz nefes alırken arada ıslık sesi geliyor neler yapmalıyım.
1. foto sildikten sonraki hali
2. foto silmeden önceki hali
3. foto gözlerindeki tüy döküğü
birazdan kafes almaya gideceğim şuan açıkta duruyor kartondan akfes yapmıstım gece onda kaldı. yem arada yiyor suyu içtiğini çok az gördüm bana sanki yerini bilmiyor gibi geliyo ama suyun içinde geziyo yemi arada yiyor döküyor çay tabağında veriyorum şuan

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Daha yavru sanırsam kim bilir kaç gündür dışarda çok korkmuş duruyordu elime aldım eve getirdim göz etrafındaki tüyleri dökülmüş gagası kabuk bağlamıştı çayla sildim düzeldi biraz nefes alırken arada ıslık sesi geliyor neler yapmalıyım.
1. foto sildikten sonraki hali
2. foto silmeden önceki hali
3. foto gözlerindeki tüy döküğü
birazdan kafes almaya gideceğim şuan açıkta duruyor kartondan akfes yapmıstım gece onda kaldı. yem arada yiyor suyu içtiğini çok az gördüm bana sanki yerini bilmiyor gibi geliyo ama suyun içinde geziyo yemi arada yiyor döküyor çay tabağında veriyorum şuan
Merhaba 4/5 aylık bir dişi 🤗
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur
Dış parazit damlası uygulayın lütfen
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Herşey yazmakta🤗
Gözü için sabah akşam çayla silmeye devam edin 5 gün

Üst Alt