L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,795 Tepkime puanı 6,738 Puanları 113 18 Şub 2022 #1 Merhaba Sevgili Kuş Severler, Acaba aranızda Deve Dikeni Tohumu ve Şalgam Tohumu kullananlar var mı? Varsa kuşlara ne gibi faydası vardır? Saygılarımla
Merhaba Sevgili Kuş Severler, Acaba aranızda Deve Dikeni Tohumu ve Şalgam Tohumu kullananlar var mı? Varsa kuşlara ne gibi faydası vardır? Saygılarımla
Kübra Ö. Eski Forumcu Yazar Kıdemli Üye Üretici Katılım 26 Eki 2021 Mesajlar 6,487 Tepkime puanı 9,710 Puanları 113 1 Nis 2022 #2 Ronay Ayk.' Alıntı: Deve dikeni kullanıyorum mamaya katıyorum.Az şekilde ve her mamada koymuyorum ara ara katıyorum.Karaciğer korumada ve zehirlenmelerde etkili. Genişletmek için tıkla ... Konuyu hortlatmış olacağım ama mamaya ne kadar koyuyorsunuz acaba? Toz halini aldım bende, ayda bir kere mamaya koysam etkili olur mu?
Ronay Ayk.' Alıntı: Deve dikeni kullanıyorum mamaya katıyorum.Az şekilde ve her mamada koymuyorum ara ara katıyorum.Karaciğer korumada ve zehirlenmelerde etkili. Genişletmek için tıkla ... Konuyu hortlatmış olacağım ama mamaya ne kadar koyuyorsunuz acaba? Toz halini aldım bende, ayda bir kere mamaya koysam etkili olur mu?
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,795 Tepkime puanı 6,738 Puanları 113 5 Nis 2022 #3 Devedikeni tohumu kronik mantar enfeksiyonunu engeller...
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,795 Tepkime puanı 6,738 Puanları 113 6 Nis 2022 #4 Doğal ilaç... Ancak az kullanılmalı... Ben tohumu blenderdan geçirip mamaya katıyorum...