• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Deodarant sıkılmış

Huzurun annesi

Aktif Üye
Kuşlarım oldugu odada küçük yeğenim kafese deodarant sıkmış . Yeni gelmislerdi henüz çok kısa zaman olmuştu tahmin edemedim . Hemen yemlerini ve sularını her şeyi değiştirdim. Kuslarima çok düşkünüm çok kötü durumdayım nasıl böyle bir şeye engel olamadım. Lutfen yardımcı olun bir şey olur mu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba tek seferden bir şey olmaz ama ara ara olursa nefes darlığı problemi çıkar ki bir daha olacağını düşünmüyorum. 🌸

Huzurun annesi

Aktif Üye
Ne kadar süreli çıktıklarını bilmiyorum ama yem yiyorlar birbirlerini kaşıyorlar oyuncakla oynuyorlar . Allah'ın izniyle tekrarı asla olmucak bu bile nasıl oldu anlamadım gerçekten gözümden sakiniyorum onları...

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ne kadar süreli çıktıklarını bilmiyorum ama yem yiyorlar birbirlerini kaşıyorlar oyuncakla oynuyorlar . Allah'ın izniyle tekrarı asla olmucak bu bile nasıl oldu anlamadım gerçekten gözümden sakiniyorum onları...
Sakin olun yem yiyorlar ama bir nefes alış seslerini dinleyin garip bir ses var mı? Yıkayabilirsiniz kuşları eğer üzerlerinde koku varsa ama akşam oldu ısıtıcı çalıştırın oda gerçekten sıcak olsun. Üstlerine gelmediyse deodarant 1 kerecikten bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Huzurun annesi

Aktif Üye
Üzerleri kokmuyor bütün yem su kablarini yıkadım dal darı yediler oyuncaklarıyla oynuyorlar yıkamaya cesaret edemedim ama koku kalmadı

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Üzerleri kokmuyor bütün yem su kablarini yıkadım dal darı yediler oyuncaklarıyla oynuyorlar yıkamaya cesaret edemedim ama koku kalmadı
Tamam o zaman dursunlar böyle hırıltı sesi yok değil mi kuşlarda

Huzurun annesi

Aktif Üye
Yok hayır hırıltı yok sadece göz bebekleri biraz büyüdü küçüldü şuan normaller videosu da var paylaşayım mi bir fikir olur size