Arkadaşlar merhaba 3 küçük yavrum var artık 17 günlük falanlar sanırım. Anne babası deli gibi yem yiyorlar. 1 hafta da yiyecekleri yemi neredeyse 1.5 günde mamayı da ona keza yiyorlar. Normal mi?
@Taha@Şehmus BAKIR@Yabi@Bahar Y. Hocalarım bakabilir misiniz çarpık bacak var mi bir de çiftleşirken gördüm yavrulara bakmaya devam ederler mi. İş için dışarıda oluyorum ve elle.beslemeyi bilmiyorum
Anladım o zaman sorun olmaz inşallah eğer üst üste ikinci kuluçkaysa sorun olmaz ama daha uzun süredir kuluçkada ise yorulur diye biliyorum, ustalar yazacaktır
Bana var gibi geldi yavruları düz zemine koyup tekrar bakın bacaklarda açılma var mı buraya tekrar foto atarsanız iyi olur. Eğer varsa 4 numara bilezik ile a21 elle besleme mamasıda temin edersiniz. Anne mi bakıyor yavrulara baba mı?
Bana var gibi geldi yavruları düz zemine koyup tekrar bakın bacaklarda açılma var mı buraya tekrar foto atarsanız iyi olur. Eğer varsa 4 numara bilezik ile a21 elle besleme mamasıda temin edersiniz. Anne mi bakıyor yavrulara baba mı?