• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Daldarı

safiyeees

Aktif Üye
En baştaki yeni yaptı hemen onu çektim kafes içine bazen diğer kusta giriyor karışmış olabilir dışkıları birde iki kuşumda ağzında yem geveleme hareketi yapıyor. Şimdi attığım kuş bir ara kusmuştu veterinere götürmüştüm antibiyotik ve vitaminle toparlanmışti. Bir sene sonra yine bir gün kustu veterinerlerin açık olmadığı bir gündü öbür gün götüreyim dedim sabah hiçbir şeyi yoktu o yüzden o günde takipledim ve bir şey görmedim ama gün içinde çok uyumaz genelde top oynardi bu sıralar hem uyuyor hem oynuyor o günkü kusmasiyla ilgili olabilir mi(5 veya 6 yaşında)

Ekli dosyalar

safiyeees

Aktif Üye
Evet gervit w , entrobac ve bt amin mamaistte var. zeolit tozu için @Şehmus BAKIR abiye özelden 05432733334 numaradan yazmanız lazım. Daha önce ense damlası yapmadıysanız vilmectin de isteyin. Kızgınlığa girmiş. Yumurta olabilir fotoğraftaki kuşta. Poposuna bakın sertlik var mı?
Ense damlasını nasıl yapacağım daha önce hiç yapmadım iki kusuma da yapayım mı yerlerse bir şey olur mu

Üst Alt