• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! daldarı tutacağı nasıl kullanılır?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Onu biraz uzatarak açın daldarıyı içine yerleştirin sıkışınca düşmez sonra kafes tavanına kancayı tutturun ulaşabileceği bir bölgeye takın

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birşey sorcam bumu daha iyi öbür teklı tutacaklarmı daha pratik

Safiye toprak

Aktif Üye
En kalıcı yöntem mandal, hepsi bitiyor darı oynamıyor yerinden👍
Toprak değil ben kullanmasını bilmiyorum;) günlük değiştirip, kafesi yemligi temizliyorum. Yediği kendine yemediği çöpe gidiyor. Kırdığı kabuklarla kırılmamış yemleri felan ayıramıyorum ben ;) pamukla da öyleydim o yuzden bayagi bir yem tüketiyor görünüyoruz ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Toprak değil ben kullanmasını bilmiyorum;) günlük değiştirip, kafesi yemligi temizliyorum. Yediği kendine yemediği çöpe gidiyor. Kırdığı kabuklarla kırılmamış yemleri felan ayıramıyorum ben ;) pamukla da öyleydim o yuzden bayagi bir yem tüketiyor görünüyoruz ☺
Bizde öyleyiz parktaki canlar sebepleniyor 😊🤲🤲

Safiye toprak

Aktif Üye
Bizde öyleyiz parktaki canlar sebepleniyor 😊🤲🤲
Sokaktaki canlar deyince birsey sorayim size palet yemleri pencere ve balkonuma koyuyorum yemiyorlar neden olabilir ? Tohumları yemleri yemiyorlar ama Şanslınin (kedim) mamasını ayila bayıla yiyorlar onlarda mutasyona uğramışlar sanirim ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sokaktaki canlar deyince birsey sorayim size palet yemleri pencere ve balkonuma koyuyorum yemiyorlar neden olabilir ? Tohumları yemleri yemiyorlar ama Şanslınin (kedim) mamasını ayila bayıla yiyorlar onlarda mutasyona uğramışlar sanirim ☺
Pelet yem kimyasal içerikli ve koku duyusu ile geri çekiliyorlar,
Kedi maması et, tavuk içeriklidir, doğada kuşlar kurt börtü böcekle beslendikleri için kedi mamasını bayılarak yerler😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok üzüldüm yazmışım paylaşmamışım geç oldu kusuruma bakmayın lütfen 😊

Üst Alt