• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Daldarı sapı yapışkan rengi açık

Erer

Yeni Üye
Merhaba daldarı almıştım kapalı kutu markası gartenwings Di sanırım kafese taktıkları koyu ve sapı düzdü ama bugün aldığımda sapı yapışkan ve rengi açıktı

TarçınTaş

Paylaşımcı
Merhaba daldarı almıştım kapalı kutu markası gartenwings Di sanırım kafese taktıkları koyu ve sapı düzdü ama bugün aldığımda sapı yapışkan ve rengi açıktı
Fotoğraflarını yüklerseniz daha iyi yardımcı olabilir hocalarımız😊

Erer

Yeni Üye
Ya koku var annem meyvesi diyo

TarçınTaş

Paylaşımcı
sapı yapışkan gibi ise normaldir tüm darılar o şekilde, koku var demişsiniz darının hafif kendi has bir kokusu vardır. Rengi hepsinin farklıdır, markaya göre değişir. normalden aşırı sert ise bayatlamıştır kuş yemez

Ece A.

Eski Forumcu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Merhaba, benim bildiğim yapışkanlık, nemlilik olmamalı. Tamamiyle kuru ve çıtır olmalı tıpkı Demet Hanım'ın tarif ettiği gibi. Tuhaf bir kokusu da olmamalı. Renk konusu değişebilir -ki fotoğrafta ki renk bana anormal gelmedi- ama sapına dokunduğunuzda kuru değilse bence kulllanmayın. Quik markasının darıları güzel oluyor. Veya @mamaist den dal darı veya varsa kızıl dal darısını taze taze de temin edebilirsiniz

Üst Alt