• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! CREMİO ÜRETİMİ

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, hayırlı geceler dilerim herkese
Albino ve lutino kuşlardan Cremio elde edebilirmiyim. Yada nasil elde edilebilir fikir verebilir misiniz?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar, hayırlı geceler dilerim herkese
Albino ve lutino kuşlardan Cremio elde edebilirmiyim. Yada nasil elde edilebilir fikir verebilir misiniz?
Merhaba ablacım Mehmet Gürbüz hocamız dün paylaştı, oku lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Okuyacam musait zamanda tsk ederim abla
Rica ederim ablacım, çok kıymetli bir bilgi, okuduğun zaman anlıyacaksın ve böyle sorular geldiği zaman en doğru şekilde paylaşacağına, bilgi vereceğine inanıyorum 😊

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Rica ederim ablacım, çok kıymetli bir bilgi, okuduğun zaman anlıyacaksın ve böyle sorular geldiği zaman en doğru şekilde paylaşacağına, bilgi vereceğine inanıyorum 😊
Abla bunu okudum ama çok yabancı kelime olduğundan dili ağır anlayamadım şuan da yakında daha sakın kafayla okumayı deneyecem. Ama cremio nasıl elde edilir onu hala anlayamadım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bunu okudum ama çok yabancı kelime olduğundan dili ağır anlayamadım şuan da yakında daha sakın kafayla okumayı deneyecem. Ama cremio nasıl elde edilir onu hala anlayamadım
Caremio sarıyüz albinodur, dişi sarı yüz erkek kırmızı göz albinodan elde edebilirsin, tabii soy bağı çok önemlidir,

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Caremio sarıyüz albinodur, dişi sarı yüz erkek kırmızı göz albinodan elde edebilirsin, tabii soy bağı çok önemlidir,
Atalarını biliyorum abla anne babası bende onların anne babasıda bendeydı ama malesef kaybettik

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Atalarını biliyorum abla anne babası bende onların anne babasıda bendeydı ama malesef kaybettik
Şansa o zaman bir sefer olmazsa gelecek Yavrularda gizli gen ile ortaya çıkabilir, yada bilezikli iyi bir üreticiden soyu belli kırılmamış sahipleneceksin

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şansa o zaman bir sefer olmazsa gelecek Yavrularda gizli gen ile ortaya çıkabilir, yada bilezikli iyi bir üreticiden soyu belli kırılmamış sahipleneceksin
Deneyelim olmazsa deneriz. Üreticiden sahiplenmek düşer

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Ben 2 defa okudum yine olmadı benim kafa çok dolu tabi belki o yüzden anlayamadım tekrar okuyacam ama 🤭 kitabım var ordanda devam ediyorum okumaya tabi 🤭