• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

(ÇÖZÜLDÜ) Muhabbet kuşum çok halsiz

miomia

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik
Hastalık Belirti Tarihi
11 May 2025
(ÇÖZÜLDÜ) Uygun bir veteriner bulmayı başardım ve tedaviye başladık.

İyi günler herkese. 3 yaşında muhabbet kuşum 3-4 gündür çok halsiz, uçmak istemiyor. Yem yiyor. Kafesine de sıcak su torbası koyuyorum sıcak kalsın diye, başka neler yapabiliriz? Daha önce kursak mantarı geçirdi ama şimdi öyle bir gözlemin olmadı. Bulunduğum yerde maalesef kuşlarla ilgilenen bir veteriner yok. Son dışkısını ekliyorum 👇🏻👇🏻

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mert G.

Tutkulu
Kıdemli Üye
İyi günler herkese. 3 yaşında muhabbet kuşum 3-4 gündür çok halsiz, uçmak istemiyor. Yem yiyor, 2 gündür de avisol eklenmiş su içiriyorum. Kafesine de sıcak su torbası koyuyorum sıcak kalsın diye, başka neler yapabiliriz? Daha önce kursak mantarı geçirdi ama şimdi öyle bir gözlemin olmadı. Bulunduğum yerde maalesef kuşlarla ilgilenen bir veteriner yok. Son dışkısını ekliyorum 👇🏻👇🏻
Merhabalar videosunuda ekler misiniz? Yem su dısında birşey yedimi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi günler herkese. 3 yaşında muhabbet kuşum 3-4 gündür çok halsiz, uçmak istemiyor. Yem yiyor, 2 gündür de avisol eklenmiş su içiriyorum. Kafesine de sıcak su torbası koyuyorum sıcak kalsın diye, başka neler yapabiliriz? Daha önce kursak mantarı geçirdi ama şimdi öyle bir gözlemin olmadı. Bulunduğum yerde maalesef kuşlarla ilgilenen bir veteriner yok. Son dışkısını ekliyorum 👇🏻👇🏻
Merhaba, daha önce tedavi olmuş maşallah atlatmış, size tavsiyem
🌟Biran evvel zeolit tozu kullanmalısınız
Bakterinn tekrar yayılımını engeller,
Mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olur

Ekli dosyalar