sultaniçin123
Yeni Üye
Merhaba daha önce sultan papağanlarımda hırıltılı nefes sorunu yaşamıştım papağandan anlayan uzakta bulabildiğim bir veterinere gitmiştim bana 2 şırınga vermişti biri vitamindi diğeri ise ilaçtı ama seyrelterek şırıngada hazırlamıştı bu ilacı o veterinere kadar gitmeden hazırlamak mümkünmüdür bunu merak ettim.Şimdi herhangi bir sorunu olmayan bir papağanım var her zamanki gibi davranışları tuvaleti yeme içme oynama alışkanlıkları var sadece çok küçük bir hırıltı duydum ve fazla tekrar etmiyor bu hırıltı. Yakın zamandada başka bir papağanımı kaybettim yaşlanmıştı ve hastalık başlamıştı sanırım ama kalpten gitti sanırım bu yüzden biraz gergin olduğumdan sorun başlamadan erken tedavi edilmeli diye düşünüyorum kuşları alıpta uzak veterinere kadar götürürken panik yapabiliyorlar bu yüzden evde bir vitaminim var aminasol adında ondan veriyorum başka ne yapabilirim ve önceden veterinerden aldığım o ilaca ki adını bilmiyorum rahat bir şekilde ulaşsam güzel olur diye düşündüm şimdiden teşekkürler