• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Cok Acil yardımınıza ihtiyacım var

Mog

Aktif Üye

Kuşumu başta soğuktan,cereyana yakalandığını düşündüm. Kendim probiyotik verdim vitamin verdim kafesine dal darı koydum. Fakat şimdi okuldan eve geldim agzından devamlı böyle nefes alıyor ve kafasını sallıyor. Ne yapmalıyım ne yapmamı önerirsiniz, sorun nedir?

Az önce fark ettim kafasını salladıkça su çıkıyor. Kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin.

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Şehmus BAKIR durumu iyi görünmüyor, hocalarımız yorum yapacaklardır siz temiz peçete üzerinde yeni yapılmış dışkısını da ekleyin lütfen 🙏

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öğütme problemi yaşıyor sanki. Kafesinde grit kum mevcut mu. Feyza hocamın dediği gibi hocalarımız müsait olduklarında dönüş sağlarlar 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Kanatlı Uzmanı burdan bakabilirsiniz dışkısı iyi görünmüyor oyuzden ne kadar erken o kadar iyi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Oğuzhan Whatsapptan yazdığım gibi kardeşim bağışıklığı güçlendirelim petshoptan aldığın mamaya dediğim gibi katkıları koy bir gün mama birgün daldari ve suyuna gerwit ağızdan sulandırılmış bal kuşu salmayalim sıcak bir yerde bir hafta 10 gün bu şeklide bakalım ayrıca bu süre zarfında baharın kekik çayı tarifini yapabilirsin 👍

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba Şehmus abiyle iletişime geçtim birkaç şey önerdi şu an onları yapıyorum. Kanatlı uzmanları galiba ankara üniversitesi hastanesinde var onlara da ulasılmıyor ne yazık ki
Şehmus hocayla iletişim kurmanız iyi olmuş umarım en kısa sürede iyileşti haberinizi de alırız 🙏

Mert.

Eski Forumcu
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iylesir eski sağlığına kavusur

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Solunum ilerlermiş büyük ihtimalle düzenli bakımla iyileşir inşallah🙏

Mog

Aktif Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Az önce dayanamayıp kanatlı uzmanı olan bi veterinere götürdüm yukarda atılan konudan aldıgım bir adrese. Solunum rahatsızlığı ilerlemiş fakat su an yem vs yiyebildiği için antibiyotik verdi. Kötüleşirse solunum desteği lazım dedi. Şehmus abiye ve diğer arkadaşlara ilgilenip cevap verdikleri için teşekkürler. @Şehmus BAKIR

Mert.

Eski Forumcu
Rica ederiz haberlerini bekliyoruz iyi haberlerini bizde haber verin merak ederiz

• Like
Tepkiler: Mog

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İyi akşamlar arkadaşlar. Az önce dayanamayıp kanatlı uzmanı olan bi veterinere götürdüm yukarda atılan konudan aldıgım bir adrese. Solunum rahatsızlığı ilerlemiş fakat su an yem vs yiyebildiği için antibiyotik verdi. Kötüleşirse solunum desteği lazım dedi. Şehmus abiye ve diğer arkadaşlara ilgilenip cevap verdikleri için teşekkürler. @Şehmus BAKIR
Kardeşim iyi yaptın götürmekle lakin kuşun bağışıklığı çok düşmüş verdiği antibiyotik ile birlikte umarım probiyotik, vitamin vermiştir eğer vermediyse de sen yine kullan sende vardı bildiğim kadarıyla 👍 iyi haberini bekliyoruz geçmiş olsun şifa bulsun

Mog

Aktif Üye

Şu anki durumu böyle, kimi zaman artıyor hırıltısı kimi zaman hiç hırlamıyor. Kafesin etrafındaki örtüye azıcık okaliptus yağı damlatıyprum faydası olur diye. Antibiyotiğini üç saatte bir değiştiriyorum. Ara ara yanına uğruyorum konuşuyorum. Öğlen çok iyi yemek yedi. Hayata tutunmaya çalışıyor diyebilirim. Sizin de önerdiğiniz bir şey varsa videoda gördüğünüz bir şey dinlemek isterim iyileştirmek için.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ciğerleri dolmuş beslemek de riskli 😔 iştahı nasıl ne durumda? Umarım antibiyotik etkili bir şeydir ama ciğerlere hava basılması da çok faydası olur yani oksijen verilmesi iyi olurdu kardeşim iyi bir kanatlı uzmanı yok mu Ankara da ya 😬

Mog

Aktif Üye
Ciğerleri dolmuş beslemek de riskli 😔 iştahı nasıl ne durumda? Umarım antibiyotik etkili bir şeydir ama ciğerlere hava basılması da çok faydası olur yani oksijen verilmesi iyi olurdu kardeşim iyi bir kanatlı uzmanı yok mu Ankara da ya 😬
bilmiyorum abi forumdaki konudan bakıp da buldum dünki yeri bir arayıp antibiyotiği ne verdiğini sorup sana döneyim. Ankara üniversitesinin veterinerliğinin kanatlı uzmanları var diye biliyorum oraya da ne yazık ki ulasılmıuo ankaralılar biliyorsa söylesinler. Elimden bir şey gelmedikçe içim parçalanıyor.