Merhaba, sakam son 2 haftadır ishal dediler tetramezatin kullandım 2 gün sonra 5 gün probiyotik sonra 2 gün su verdim sonra veterinere getirdim veterinerde bişeyi yok korkacak diyerek antibiyotik verecem bunu kullan dedi ve şırıngaya çekip antibiyotik verdi. 8 gün kullan dedi ben 2 gün zor kullandım daha da kullanmadım. kuşta iyileşme görmedim çünkü. sonra başka birisi yılların tecrübelisiyim diyerek bana kuruma var diyip kuşta acil biteral kullan dedi korktum 2 gün kullandım suyuna. ondan da vaz geçtim çünkü kuşun kemiği dolgun incelme yok. sonra kara ciğer koruyucu Bt-Armin forte kullandım 2 gün sonra temiz su ve dün akşamda rehnfrend gerwit suyuna damlattım bazen çok iyi bazen çok halsiz değişken. bide çok kaşınıyordu küçük bir damla kanat altı bit ilacı kullandım. kakası dün atacağım resimdeki gibiydi günlük. hastalığını tam olarak çözecek kimse yok herkes farklı şeyler söyledi ve bu kadar ilaçta kullanmama sebep oldu. 8 aydır bende kuş salonda besliyorum sıcak normal oda ısısında her zaman, kafesi ise günlük temizlerim hergün. oturunca kabarık duruyor şişmiş gibi lütfen acil yardım rica ediyorum.
Ekli dosyalar
-
105.6 KB Görüntüleme: 16