• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cleeseng Tea İlaç Kullanımı

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba İyi Günler. Benim Sorum Karaciger Yaglanmasi Ile Ilgili. Veteriner Hekim 1 Tam Suluga 1 Tablet Cleeseng Tea Önerdi. Ama Bir Tablet Bana Çok geldi.Cleeseng Tea Ürünü Kullanan Arkadaşlardan bilgi Almak İstiyorum. Siz Nasil Kullanıyorsunuz? Teşekkür Ederim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba canım geçmiş olsun 🙏 Ben hiç kullanmadım ama kullananları hekim dozaj belirliyor mesela çeyrek kullanan, yarım kullanan gördüm. Kimi veteriner ezip toz haline getirip yemliğe koyun diyordu. Muhtemelen karaciğerin durumuna göre ayarlıyorlar

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba Canım Çok Sağ Ol 🙏 Biz daha Önce Kullandık. Ama Ağızdan ilacı Ezerek Kullandık. Bu da sıkıntılı Bir durum Zaten nefes Problemimiz Oluyor. Veteriner bana 100 Ml Suluga 1 Tablet Dedi. Ama Fazla geldi Bana Kullanan Arkadaşlarımız Vardı. Umarım Görüler

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba Canım Çok Sağ Ol 🙏 Biz daha Önce Kullandık. Ama Ağızdan ilacı Ezerek Kullandık. Bu da sıkıntılı Bir durum Zaten nefes Problemimiz Oluyor. Veteriner bana 100 Ml Suluga 1 Tablet Dedi. Ama Fazla geldi Bana Kullanan Arkadaşlarımız Vardı. Umarım Görüler
Çok geçmiş olsun 🙏 İnşallah görürler

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhaba.Başka Arkadaslarimiza Yardimci Olmak Adina Yaziyorum🥰🌸 Başka Bir Veteriner Hekime Daha Danıştık Cleansing Tea Haftada 6 Gün 30 Gün Boyunca 100 Ml Suluğa Yarım Tablet Şeklinde Kullanabilirsiniz. Sabah verip Akşam Temiz Su İle Değiştiriyoruz. Haftanın 1 Günü İse Sadece Probiyotik Veriyoruz. Belki Kullanmak isteyip Arama Yapan Bilgisi Olmayan Arkadaşlarımız İçin Yazıyorum. Fakat Mutlaka Öncesi ve Sonrası Veteriner Hekim Kontrolunde Rontgen Cekimi Yapılmalı.Allah Herkesin Yavrusuna Şifa Versin. Bana Yardımcı Olan Tarık Arkadaşımıza Çok Ama Çok Teşekkür Ederim🙏🤗 @Fiko

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba.Başka Arkadaslarimiza Yardimci Olmak Adina Yaziyorum🥰🌸 Başka Bir Veteriner Hekime Daha Danıştık Cleansing Tea Haftada 6 Gün 30 Gün Boyunca 100 Ml Suluğa Yarım Tablet Şeklinde Kullanabilirsiniz. Sabah verip Akşam Temiz Su İle Değiştiriyoruz. Haftanın 1 Günü İse Sadece Probiyotik Veriyoruz. Belki Kullanmak isteyip Arama Yapan Bilgisi Olmayan Arkadaşlarımız İçin Yazıyorum. Fakat Mutlaka Öncesi ve Sonrası Veteriner Hekim Kontrolunde Rontgen Cekimi Yapılmalı.Allah Herkesin Yavrusuna Şifa Versin. Bana Yardımcı Olan Tarık Arkadaşımıza Çok Ama Çok Teşekkür Ederim🙏🤗 @Fiko
Geçmiş olsun canım, Rabbim acil şifalar versin bir an önce inşallah 🥰

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Teşekkür Ederim 🥰 Allah Tüm Evlatlarımızı Korusun🙏 🌸

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Amin hepsinin sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. Rica ederim ne demek elimizden ne geliyorsa onlar için. Bende ek olarak her zaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen başta @Şehmus BAKIR a sonrasında Vetorka Erol hocamıza teşekkür ederim.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Amin hepsinin sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. Rica ederim ne demek elimizden ne geliyorsa onlar için. Bende ek olarak her zaman yanımızda olan desteğini esirgemeyen başta @Şehmus BAKIR a sonrasında Vetorka Erol hocamıza teşekkür ederim.
Sağ Olsun Eksik Olmasın.Her Zaman Yardımcı Oluyor.🙏Diğer Arkadaşlarıma da Ayrica ÇokTeşekkür Ederim @Şehmus BAKIR

Üst Alt