• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyetleri Hakkında Bilgi Alabilir miyim?

Arakhni

Yeni Üye
Merhaba, bizim iki tane Rainbow cinsi çok tatlı kuşlarımız var. Niyetimiz asla çoğaltmak değildi ama geçen ekim ayı sonunda 6 yavru yaptı Limon kızımız,4 yavru dünyaya merhaba dedi. 2sini sahiplendirdik, güzel yuvalar bulduk. 2si bizdeydi. İyi yuva bulmadan veremedik. Şimdi 2 yavruyu da almak isteyen güzel aileler var. Ben birinin dişi birinin erkek olduğunu düşünüyorum. Mavi dişi, Sarı erkek gibi. Ancak kafama takılan şöyle bir şey var. Sarı olan hiç erkek kuş gibi yakın, girişken değil. Tıpkı bir dişi gibi çok korkak ve asla bize gelmiyor. Mavi olansa anne ve babasıyla, özellikle babası bize konduğunda o da geliyor. Daha girişken. Alan kişiler cinsiyetlerine göre almak istedi. Ben de sizlere bir kez daha danışmak istedim. Cinsiyetleri nedir acaba?

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Mavi dişi, kızışmaya başlamış. Babayı kendine eş görüyor olabilir. Onun için onu takip ediyordur.
Sarı olan erkek.

azimegul

Yeni Üye
Mavi kesinlikle dişi gagasi kahverengiye dönmüş sarı da erkek çok tatlılar yaa masallah 😊

Üst Alt