• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyeti ve kaç aylık olduğunu bilmiyorum.

burakekinci

Yeni Üye
Yeni aldım erkek olduğunu söyledi ama internette dişi olarak burun rengi bu görünüyor ve kaç yaşında onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok memnun kalıcam17387773350731892102020150585251.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yetişkin dişi bu. Kızışmaya başlıyor.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba. Bence Vermeyin. Alışır Size. Daha 3. Gün Diyorsunuz Elinize Gelmiş. Zamanla Daha İyi Alışır Merak Etmeyin. Ben Olsam Kıyamazdım Vermezdim. 😇

burakekinci

Yeni Üye
Merhaba. Bence Vermeyin. Alışır Size. Daha 3. Gün Diyorsunuz Elinize Gelmiş. Zamanla Daha İyi Alışır Merak Etmeyin. Ben Olsam Kıyamazdım Vermezdim. 😇
Dişiler konusmuyo diyolar ama konusur mu ki bu şimdi düşünüyorum başka bi tane götürüp alsam bu puşta çok alıştım ben yani umarım konuşur bide kaçıngan biraz köşeye sıkışınca ele geliyo anca

Erenb51

Paylaşımcı
Dişiler konusmuyo diyolar ama konusur mu ki bu şimdi düşünüyorum başka bi tane götürüp alsam bu puşta çok alıştım ben yani umarım konuşur bide kaçıngan biraz köşeye sıkışınca ele geliyo anca
Dişiler konuşur bide eğer hep sevmek istiyorsanız dişi daha çok kedi gibi oluyor erkek kuşlar genelde yerinde durmuyor ben böyle gözlemledim🤗

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bu kuşa bir eş almayı düşünebilirsiniz 😊

ees123

Yeni Üye
Selamlar kuşunuz dişi, aylık henüz yaşını doldurmamış gördüğüm kadarıyla.

Ece A.

Aktif Üye
Dişiler bilindiği üzere erkeklere göre daha az konuşur veya hiç konuşmaz diye biliniyor ama aslında dişiler de konuşuyor:) Sadece erkeklerin öğrenme hızı daha hızlı oluyor diye biliyorum. Arkadaşımın dişi muhabbeti vardı ve konuşuyordu🙏💓 bu biraz da sizin onunla kurduğunuz iletişime de bağlı bence:giggle:

Üst Alt