Crazygsi Yeni Üye Katılım 21 Nis 2023 Mesajlar 51 Tepkime puanı 18 Puanları 8 24 Nis 2023 #1 Merhaba arkadaşlar; Sizce Cinsiyeti nedir? Bilgili cevaplarınızı bekliyorum..
Oğluştv Aktif Üye Katılım 1 Mar 2023 Mesajlar 128 Tepkime puanı 85 Puanları 28 25 Nis 2023 #2 Kuyruk tüylerini de çekip atar mısınız
erenztrk Müdavim Katılım 8 Nis 2023 Mesajlar 453 Tepkime puanı 317 Puanları 63 25 Nis 2023 #3 Erkek gibi duruyor kuyruk altı tüylerini ve kanat altını atar mısınız zaten bu kuşa erkek demiştik diye hatırlıyorum
Erkek gibi duruyor kuyruk altı tüylerini ve kanat altını atar mısınız zaten bu kuşa erkek demiştik diye hatırlıyorum
Crazygsi Yeni Üye Katılım 21 Nis 2023 Mesajlar 51 Tepkime puanı 18 Puanları 8 25 Nis 2023 #4 erenztrk' Alıntı: Erkek gibi duruyor kuyruk altı tüylerini ve kanat altını atar mısınız zaten bu kuşa erkek demiştik diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Tam cevap verilmemişti o zaman ve henüz ele alamıyorum kanat çekmek için yabani
erenztrk' Alıntı: Erkek gibi duruyor kuyruk altı tüylerini ve kanat altını atar mısınız zaten bu kuşa erkek demiştik diye hatırlıyorum Genişletmek için tıkla ... Tam cevap verilmemişti o zaman ve henüz ele alamıyorum kanat çekmek için yabani
Crazygsi Yeni Üye Katılım 21 Nis 2023 Mesajlar 51 Tepkime puanı 18 Puanları 8 25 Nis 2023 #5 Oğluştv' Alıntı: Kuyruk tüylerini de çekip atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Ele alamıyorum yabani diğer türlü çekmeye çalışırım
Oğluştv' Alıntı: Kuyruk tüylerini de çekip atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Ele alamıyorum yabani diğer türlü çekmeye çalışırım