• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyeti nedir?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhaba kuşum 26 ocaktan beri benimle. 2022 doğumluymuş. Cinsiyeti hakkında burada net sonuca varamamıştık bilgi verebilir misiniz acaba nasıl görünüyor sağlıklı mı?
Kuş sesi açınca eskiden tepki verirdi şimdi böyle

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba kuşum 26 ocaktan beri benimle. 2022 doğumluymuş. Cinsiyeti hakkında burada net sonuca varamamıştık bilgi verebilir misiniz acaba nasıl görünüyor sağlıklı mı?
Kuş sesi açınca eskiden tepki verirdi şimdi böyle

Nasılda masum masum bakıyor ve kaçmıyor. :)

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bence bu kuş yetişkin 5 aylık falan degil gibi. Bu arada kuş tüy dönemine girmiş b vitamini takviyesi yapmıyorsanız yapmanız gerekiyor 🙂

vadidekizambak

Paylaşımcı
Bir de bu tüy dönemi ne zaman biter acaba? Bu forumda bir iki ay önce de kuşunuz tüyde denmişti bana iki aydır bu normal midir?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Çok teşekkür ediyorum. Peki son bir şey sorayım kuş şu an benden korkuyor elime de gelmiyor güveni kaybolur mu acaba zaten şu an yok gibi

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çok teşekkür ediyorum. Peki son bir şey sorayım kuş şu an benden korkuyor elime de gelmiyor güveni kaybolur mu acaba zaten şu an yok gibi
Zamanla alışır kafes dışından yiyecek uzatın dal darı falan o şekilde alıştırma yapabilirsiniz biraz da sabırlı olmanız gerekiyor

Üst Alt