gamzeoguz Yeni Üye Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 19 Tepkime puanı 7 Puanları 3 7 Ara 2023 #1 Kanaryamın cinsiyeti nedir, fikriniz nedir
Limonbey33 Tutkulu Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 775 Tepkime puanı 697 Puanları 93 7 Ara 2023 #2 gamzeoguz' Alıntı: Kanaryamın cinsiyeti nedir, fikriniz nedir Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok tatli,nasıl öyle sizde duruyor,kanaryalar evcillesmez saniyordum
gamzeoguz' Alıntı: Kanaryamın cinsiyeti nedir, fikriniz nedir Genişletmek için tıkla ... Maşallah çok tatli,nasıl öyle sizde duruyor,kanaryalar evcillesmez saniyordum
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 5,102 Tepkime puanı 5,331 Puanları 113 7 Ara 2023 #3 Çok güzel maşallah. Ama öyle görüntüden pek anlşılmaz bu türler. Ötüyorsa erkek cikliyorsa dişi. 🫣
gamzeoguz Yeni Üye Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 19 Tepkime puanı 7 Puanları 3 8 Ara 2023 #4 Limonbey33' Alıntı: Maşallah çok tatli,nasıl öyle sizde duruyor,kanaryalar evcillesmez saniyordum Genişletmek için tıkla ... El beslemesi , maalesef annesini kaybettik bunu ben büyüttüm ondan böyle bende duruyor
Limonbey33' Alıntı: Maşallah çok tatli,nasıl öyle sizde duruyor,kanaryalar evcillesmez saniyordum Genişletmek için tıkla ... El beslemesi , maalesef annesini kaybettik bunu ben büyüttüm ondan böyle bende duruyor
gamzeoguz Yeni Üye Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 19 Tepkime puanı 7 Puanları 3 8 Ara 2023 #5 Semiha S.' Alıntı: Çok güzel maşallah. Ama öyle görüntüden pek anlşılmaz bu türler. Ötüyorsa erkek cikliyorsa dişi. 🫣 Genişletmek için tıkla ... 7 ay olcak cikliyor sadece
Semiha S.' Alıntı: Çok güzel maşallah. Ama öyle görüntüden pek anlşılmaz bu türler. Ötüyorsa erkek cikliyorsa dişi. 🫣 Genişletmek için tıkla ... 7 ay olcak cikliyor sadece
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 5,102 Tepkime puanı 5,331 Puanları 113 8 Ara 2023 #6 gamzeoguz' Alıntı: 7 ay olcak cikliyor sadece Genişletmek için tıkla ... 7 ayda gırtlak çalışıyor olmalıydı. Bu durumda dişidir.
gamzeoguz' Alıntı: 7 ay olcak cikliyor sadece Genişletmek için tıkla ... 7 ayda gırtlak çalışıyor olmalıydı. Bu durumda dişidir.