• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, bu fotoğraflarla dişi gibi duruyor ama yakından gönderirseniz daha iyi yorumlar yapabiliriz :)

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Merhaba konudan bağımsız kalamar kemiği ters takılmış kireçli daha yumuşak olan yer açıkta kalacak. Yemlikte beyaz birşey var kummu benmi yanlış görüyorum. Eğer kum ise onu değiştirin lütfen gritli kuş kumu temin edip kullanın

Sedefzm

Yeni Üye
Daha dün aldığım için daha korkuyor o yüzden kalamar kemiğini şimdilik düzeltemem. Kalsiyumlu kuş kumu koydum. Aldığım yer önerdi. Ama sizin önerdiğiniz kumu sipariş edeceğim hemen tavsiyeleriniz için teşekkürler.☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Daha dün aldığım için daha korkuyor o yüzden kalamar kemiğini şimdilik düzeltemem. Kalsiyumlu kuş kumu koydum. Aldığım yer önerdi. Ama sizin önerdiğiniz kumu sipariş edeceğim hemen tavsiyeleriniz için teşekkürler.☺
Calsiyumyu kuş kumu dediğiniz mineralli kum mu? Dişi gibi fakat yönü ekrana baksın yakın çekim yapın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet, Demet hanım. Kuşum hâlâ biraz çekingen o yüzden çok yaklaşamıyorum ama ekledim fotoğraf. ☺
Mineralli kum işe yaramaz onu kullanmayın grit kum tavsiye ederim
Cinsiyeti belli olmuyor arada kalıyorum birkaç gün sonra tekrar paylaşın lütfen