• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet ve yaş tahminleri

vadidekizambak

Paylaşımcı
Merhabalar bir ay önce kuşumu aldığım yere pek güvenemedim cinsiyetini sormayı akıl edememiştim ilk kez besliyorum diye fark yoktur diye düşündüm ama burada birçok şey öğrendim. Burada kuşuma çoğunluk dişi demişti. Biz de dişi diye düşünüyoruz şimdi erkekler tam mavi oluyor diye. Ama yaş ve cinsiyet fikirlerinizi alabilir miyim tekrardan acaba?

beyyza02

Müdavim
bana da erkek gibi geldi. dişilerde sadece konuşma biraz zor onun dışında çok da güzel alışabiliyorlar endişe etmeyin bu konuda 😊

vadidekizambak

Paylaşımcı
Çoğu kişi dişi demişti ben de kendimi dişiye hazırlamıştım net olarak ne zaman anlayabiliriz çünkü internetten baktığımda dişi ve erkek arasında aşırı fark oluyor ve erkeğin burun deliklerinin kenarı hep masmavi benimki beyaz

vadidekizambak

Paylaşımcı
Evet sanırım ilk aldığım zamana göre renk daha da belirginleşmiş. Ben de bir aydır dişi diye seviyorum kuşumu alışmıştım dişi demeye ama erkekse de buna rağmen aşırı nazlı ve korkak pek konuşmuyor sesi çok az çıkıyor :)

vadidekizambak

Paylaşımcı
En neti bu oldu sanırım. Bu arada sürekli farklı konu açıyorum tek yerde mesaj karışıklığı olmasın diye ama bu site için sıkıntı yaratır mı acaba ? Bir mesaj limiti var mı?

vadidekizambak

Paylaşımcı
Peki tam olarak ne zaman belli olur net dişi ya da erkek dememiz? :)

Üst Alt