• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Cinsiyet tahmini

Paşa01

Aktif Üye
Mrhblar. 1 yaşına girmek üzere olan şimdiye kadar erkek olarak bildiğim sultan papağanım var. Yaklaşık bir haftadır kızgınlıkta sanırım kafeste tabana asla inmeyen ama sabah gözünü açar açmaz kafes tabanına gidiyor garip davranışlar yapıyor tünekte poposunu yukarı kaldırıp değişik sesler çıkarıyor. 9 aydır benimle. Babacık gıcık aşkım aşk gibi konuşları oldu. Islık yarıştırır. Çatısını kontrol ettiğinde 1 parmak arası gibi dar geniş değil. Yanına 2 ay öce dişi diye aldık onu kontrol ettiğimde çatısını 2 parmaktan fazla aralık var ve tek tip öter sadece. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca erkek papağanım çok yaramaz aynı zmnda aşırı akıllı uysaldır. Dişi ile hiç sıkıntı yaşamadık derken bugun bizim oğlan kızı kafeste dört dönderdi beline gaga attı elinden zor aldım neden bu kadar hırçınlık acaba anlayamadım

Ekli dosyalar

Paşa01

Aktif Üye
.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paşa01

Aktif Üye
.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mrhblar. 1 yaşına girmek üzere olan şimdiye kadar erkek olarak bildiğim sultan papağanım var. Yaklaşık bir haftadır kızgınlıkta sanırım kafeste tabana asla inmeyen ama sabah gözünü açar açmaz kafes tabanına gidiyor garip davranışlar yapıyor tünekte poposunu yukarı kaldırıp değişik sesler çıkarıyor. 9 aydır benimle. Babacık gıcık aşkım aşk gibi konuşları oldu. Islık yarıştırır. Çatısını kontrol ettiğinde 1 parmak arası gibi dar geniş değil. Yanına 2 ay öce dişi diye aldık onu kontrol ettiğimde çatısını 2 parmaktan fazla aralık var ve tek tip öter sadece. Yorumlarınızı bekliyorum. Ayrıca erkek papağanım çok yaramaz aynı zmnda aşırı akıllı uysaldır. Dişi ile hiç sıkıntı yaşamadık derken bugun bizim oğlan kızı kafeste dört dönderdi beline gaga attı elinden zor aldım neden bu kadar hırçınlık acaba anlayamadım
Merhaba ikiside dişi hanımefendiler
Dişilerde taklit yapar şarkı söyler
Kızgınlık yumurtası yapabilir yere inmesi bunda işaret ediyor
Erkekte çatı /-/ çok dar oluyor
2 ay önce sahiplendiğüniz büyük ihtimalle yumurtladı çatı iyce açık 😊

Paşa01

Aktif Üye
Merhaba ikiside dişi hanımefendiler
Dişilerde taklit yapar şarkı söyler
Kızgınlık yumurtası yapabilir yere inmesi bunda işaret ediyor
Erkekte çatı /-/ çok dar oluyor
2 ay önce sahiplendiğüniz büyük ihtimalle yumurtladı çatı iyce açık 😊
Kalbim küt küt attı şuan. 9 aydır erkek diye bildiğimiz ben şok ben olay. Islık yarıştırıyor dişilerde olurmu? 2 ay önce gelende hiç kızgınlık yok. Peki bunlar ne olacak aynı kafeste iyi de anlaşıyorlar bugun yalnız beyaz olan diğerimi kovaladı. Kavga ettiler. Beyaz olan diğerimin kafasını kaşıyor bir kaç kez öpüştüler normalmi? Kafam çok karıştı🥹

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kalbim küt küt attı şuan. 9 aydır erkek diye bildiğimiz ben şok ben olay. Islık yarıştırıyor dişilerde olurmu? 2 ay önce gelende hiç kızgınlık yok. Peki bunlar ne olacak aynı kafeste iyi de anlaşıyorlar bugun yalnız beyaz olan diğerimi kovaladı. Kavga ettiler. Beyaz olan diğerimin kafasını kaşıyor bir kaç kez öpüştüler normalmi? Kafam çok karıştı🥹
Profil fotoğrafımdaki kızım yaklaşık 30 kelime ve şarkılar söylerdi😊🤲 kızgın olmayabilir çok normal, arkadaş olurlar sıkıntı olmaz, kavga kıskanma ile olabilir, kanlı kavga olmadığı sürece beraber kalırlar

Paşa01

Aktif Üye
Gelmeden çifleşme olmuş, yavru alınmış olabilir
yeme düşer düşmez verildi. İkiside hiç çiftleşme ve yumurtlama olmadı. İlk kez bakıyorum şimdi ben bunlara erkek almasam erkek yüzüne hasret gitseler 😂 sıkıntı olurmu. Kızgınlıkları nsl gecer. Erkek bildiğim kuzuma paşa ismini verdik şaka gibi. Şoklardayım. Cvp için tşkler.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yeme düşer düşmez verildi. İkiside hiç çiftleşme ve yumurtlama olmadı. İlk kez bakıyorum şimdi ben bunlara erkek almasam erkek yüzüne hasret gitseler 😂 sıkıntı olurmu. Kızgınlıkları nsl gecer. Erkek bildiğim kuzuma paşa ismini verdik şaka gibi. Şoklardayım. Cvp için tşkler.
Tm ozaman çatı açık olabilir, Yuvalık takmayın kızgınlık yumurtası yaparsa alıp atın hemen😊 erkek olmazsa da sıkıntı olmaz👍 elma banyo yulaf kızgınlığı azaltır, havuç nane vermeyin

Üst Alt