• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyet tahmini

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Daha yavru. Biliyorum şuan tam belli olmaz. Anne baba foto yok bende. Yinede tanmininiz nedir acaba. Melodik ötmüyor şuan için
Merhaba yüzü sararmaya başlamış bu güzelliğin, tahminimce erkek, ilk tüye girdiği zaman ve taklit etmeye başladığı zaman netleşir, youtu.be den şarkı dinletin ıslık sesleri var, maşallah SüphanAllah çok güzel ve sağlıklı😊🤲

gokhany600

Yeni Üye
Kuş küçük nasıl hemen melodik ötüş yapsın? Benim erkek kuşum ilk başlarda tek tip öttü sonradan melodik ötmeye başladı. Ve ortam değişikliğinden de ötmüyor olabilir
Dediğiniz gibi kuş 1 buçuk aylık falan. Ben dişi kuş da besledim. Davranış olarak çok farklılar, acaba erkek ile dişi arasında davranış farkı varmı yoksa cinsiyetle alakasi yokmu acaba

kedi501

Aktif Üye
kuş 1,5 aylık olamaz yüzün sararması zten 6 aydan itibaren başlıyor benım kusta öyle basladı melodık otusu varken yuzu sarı degıldı sımdı nokta nokta yuzu sararmaya basladı 1,5 aylık olması ımkansız sorguçtan bile 1,5 aylık olmadıgını anlayabılırz bence (not kendı tecrübelerim öyle uzaman degılım tabikide )

gokhany600

Yeni Üye
kuş 1,5 aylık olamaz yüzün sararması zten 6 aydan itibaren başlıyor benım kusta öyle basladı melodık otusu varken yuzu sarı degıldı sımdı nokta nokta yuzu sararmaya basladı 1,5 aylık olması ımkansız sorguçtan bile 1,5 aylık olmadıgını anlayabılırz bence (not kendı tecrübelerim öyle uzaman degılım tabikide )
Kuşu arkadaşımdan aldım. Kuluçka aşamasını biliyorum. Mama verildiğini de. Yem kırmaya başladığı an aldım zaten. Eminim yani

Erenb51

Müdavim
Dediğiniz gibi kuş 1 buçuk aylık falan. Ben dişi kuş da besledim. Davranış olarak çok farklılar, acaba erkek ile dişi arasında davranış farkı varmı yoksa cinsiyetle alakasi yokmu acaba
Bence çok farklılar erkek kuşlar her yeri kemiriyor yerinde durmuyor dişiler daha sakin oluyor

gokhany600

Yeni Üye
Bence çok farklılar erkek kuşlar her yeri kemiriyor yerinde durmuyor dişiler daha sakin oluyor
Bende öyle deneyimledim. Dişi kuşum çok sakindi. Odada iki noktası vardı oralardan başka yere gitmezdi. Uçması bile yavaştı. Bu yavru baya bir hareketli. Sert ve manevralı uçuyor. Odanın her yerine konuyor. Taklacı güvercin gibi havada takla atıyor resmen :)

Erenb51

Müdavim
Bende öyle deneyimledim. Dişi kuşum çok sakindi. Odada iki noktası vardı oralardan başka yere gitmezdi. Uçması bile yavaştı. Bu yavru baya bir hareketli. Sert ve manevralı uçuyor. Odanın her yerine konuyor. Taklacı güvercin gibi havada takla atıyor resmen :)
Benim dişide öyle odada 2 yeri var sadece🤣 erkek kuşum çocuk gibi başında beklemem gerekiyor her şeyi yemeye çalışıyor avizeye falan konuyor🤣 bence erkektir sizinki

Üst Alt