• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Çimlendirme

boncuk kızım

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar muhabbet kuşu için çimlendirme video şeklinde anlatabilir misiniz ben hiç yapmadım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar arkadaşlar muhabbet kuşu için çimlendirme video şeklinde anlatabilir misiniz ben hiç yapmadım
İyce yıkayın önce, sirkeli su ile de yıkayın tekrar, durulayıp
1 gece suda bekletin
Bir kaba peçete serin, üzerine istediğiniz kadar bugday serpin üst üste çok gelmesin, peçete örtün,iyce peçeteyi nemlendirin, kapağı kapatın, arada peçeteyi ıslatın kurumasın, gölge bir yere koyun, gübeş görmesin, 2 güne köklenir
Ben haşlayıp veriyorum çokda severek yiyorlar
Doğal probiyotik 👍😊

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
İyce yıkayın önce, sirkeli su ile de yıkayın tekrar, durulayıp
1 gece suda bekletin
Bir kaba peçete serin, üzerine istediğiniz kadar bugday serpin üst üste çok gelmesin, peçete örtün,iyce peçeteyi nemlendirin, kapağı kapatın, arada peçeteyi ıslatın kurumasın, gölge bir yere koyun, gübeş görmesin, 2 güne köklenir
Ben haşlayıp veriyorum çokda severek yiyorlar
Doğal probiyotik 👍😊
Bizzat denendi teşekkür ederiz hocam💐

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Çok basit bir işlem aslında okuldayken fasülye deneyi gibi düşün 🫣
Aslında basit ama zahmetli de abla çok dikkat edilmesi gerekiyor. Cimlendirmede ama buğdayı tam olarak bilmiyorum. Mercimek vb. Cimlendirmede zor diye biliyorum.
Ben fazla yapıp dolaba atıyorum poşetlerle, haşlama da çok seviyorlar😊fazlasını şekerleyip yiyorum🤣🤣
Afiyet olsun abla birgün bende yapıcam inşallah

Tuba K.🥇

Eski Forumcu
Forum Rehberi
Aslında basit ama zahmetli de abla çok dikkat edilmesi gerekiyor. Cimlendirmede ama buğdayı tam olarak bilmiyorum. Mercimek vb. Cimlendirmede zor diye biliyorum.
Bilemedim ben zorlanmadım yaparken kapak kapalı olunca hep nemli kaldı benimki hiç ıslatmadım bile

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mercimek yapmadım, karışık çimlendirme tohumları aldım 2. Gün küflendi hepsini attım
Buğday daha garantili küf olmuyor😊

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Mercimek yapmadım, karışık çimlendirme tohumları aldım 2. Gün küflendi hepsini attım
Buğday daha garantili küf olmuyor😊
Abla banada küf olayı zorlayıvı geldiğinden korkuma israf olur diye yapamıyorum ama buğdayı deniyeceğim