• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çıkardığı Sesler

Goccoke

Paylaşımcı
Bağırır gibi sesler çıkarıyor. Konuşmaya çalışıyor olabilir mi? Melodik ötüyor normalde ama böyle sesler de çıkarıyor bazen.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bağırıyor gibi olduğu için tedirgin olmuştum 🙂
Teşekkürler
Rica ederim. Bazen üretimhanede yemleri temizlerken bazı muhabbet yavrularının kelimeye benzer sesler çıkardığını duyuyorum. Hangileri olduğunu da çözemiyorum. 😊Halbuki biz hiçbir kelime çalışmadık onlarla. Bazen de kızgın olanlar resmen havlıyor. Bu kuşlar komik ve tatlı yaratıklar.

Goccoke

Paylaşımcı
Rica ederim. Bazen üretimhanede yemleri temizlerken bazı muhabbet yavrularının kelimeye benzer sesler çıkardığını duyuyorum. Hangileri olduğunu da çözemiyorum. 😊Halbuki biz hiçbir kelime çalışmadık onlarla. Bazen de kızgın olanlar resmen havlıyor. Bu kuşlar komik ve tatlı yaratıklar.
Öyleler gerçekten, biz konuşurken sıkça duydukları kelimeleri öğrenebilirler mi? Bir aralar konuşan kuşları dinletirdim öğrenmesi için. Şu sıralar boşladım birazcık.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Öyleler gerçekten, biz konuşurken sıkça duydukları kelimeleri öğrenebilirler mi? Bir aralar konuşan kuşları dinletirdim öğrenmesi için. Şu sıralar boşladım birazcık.
Öğrenebilirler. Aynı türden olsa da her kuşun zeka seviyesi, alışkanlık ve davranışları aynıdır. Biz insanlar bile birbirimizden ne kadar farklıysak, onlar da bir değil aynı tür içinde.

Üst Alt