• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ÇİFTLEŞTİRİCEĞİM 2 FORPUS KUŞUNDAN NASIL RENK YAVRU GELİR

Equiliriums

Yeni Üye
merhaba şuan erkek mavi bir forpus var yanına eş almak istiyorum şuan yeşil renk varmış kuşçu arkadaşta mavi bulamamış daha beklemek istemiyorum ve farklı renkler olsun istiyorum ama yeşil ve mavi karışımı yavrular çirkin oluyormuş sanırsam internette baktım mutasyon dağılımlarına ama bulamadım örnek fotoğraf atarmısınız ve bana eğer çiftleşirlerse yavruları nasıl yetiştiriceğim hakkınad bilgi verirmisiniz çok sağ olun

Ahmed

Tutkulu
merhaba şuan erkek mavi bir forpus var yanına eş almak istiyorum şuan yeşil renk varmış kuşçu arkadaşta mavi bulamamış daha beklemek istemiyorum ve farklı renkler olsun istiyorum ama yeşil ve mavi karışımı yavrular çirkin oluyormuş sanırsam internette baktım mutasyon dağılımlarına ama bulamadım örnek fotoğraf atarmısınız ve bana eğer çiftleşirlerse yavruları nasıl yetiştiriceğim hakkınad bilgi verirmisiniz çok sağ olun
foto atın bi

Equiliriums

Yeni Üye
@Ahmed şimdi şöyle ben erkek forpusa eş almak istiyorum petshopla konuştum bana elinde yeşil olduğunu mavi olmadığını ve yeşil ile çiftleşirse yavrunun çirkin olcağını söledi mavi diye anlaştık getirtçekmiş ama 2 haftadır bekliyoruz hala bulamamış tek renk olsun istemiyorum bir de yeşili almak istiyorum ama yavrular ne kadar çirkin olur sadece mavi erkek yeşil dişi karışımı çıkan rengi merak ediyorum foto atmama gerek yok normal erkek mavi forpus yani mutasyonu yok düz mavi

Equiliriums

Yeni Üye
bana erkek mavi yeşil dişi çiftleşmesi ile ortaya çıkan yavruların renginin fotoğrafı lazım