• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşmeye uygun yaştalar mı?

burakdalbudak

Paylaşımcı
Merhaba,

Durmadan kafanızı şişiriyor gibi konu açıyorum öncelikle kusura bakmayın😅
Bir çift daha muhabbet kuşum var kızgınlaşmışlar büyük ihtimalle cerelerinden belli yaşına veya cinsine göre değişiklik gösterebiliyor mu çiftleşmeleri bu durum hakkında yardımcı olursanız sevinirim😊
Kuşçunun söylediğine göre 8 9 aylıklar. Sizde bakıp söylerseniz sevinirim.

burakdalbudak

Paylaşımcı
Birde dişi kuş erkekle çok zor geçiniyor neden acaba.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kavgalar kanlı olmadığı sürece sıkıntı olmaz biraz zaman tanıyın daha yükseğe asın ve sabredin ama en önemlisi kuşlara dış parazit yaptırın dişi kaşınmaktan kendini yiyecek nerdeyse 👍

burakdalbudak

Paylaşımcı
Çok teşekkürler fakat ev çatı katı olduğu için çok yükseğe koyamıyorum maalesef 1.85 olduğum halde bazen ben bile kafamı vurabiliyorum öyle söyliyim size. 😅

burakdalbudak

Paylaşımcı
Şehmus abi konuyu tekrardan hortlatıyorum fakat erkeğin yaptığı kurdan ben bile etkilendim şu dişi bir türlü yüz vermiyor yem alışverişi, kaşınmalar öpüşmeler var fakat erkek iyice yanaşınca bi vuruyor erkek odayı tavaf ediyor 😁

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Şehmus abi konuyu tekrardan hortlatıyorum fakat erkeğin yaptığı kurdan ben bile etkilendim şu dişi bir türlü yüz vermiyor yem alışverişi, kaşınmalar öpüşmeler var fakat erkek iyice yanaşınca bi vuruyor erkek odayı tavaf ediyor 😁
anlaşmak kadar anlaşamamak da normaldir ama kaşıma, öpüşme ve yem kusma varsa eş olmuşlardır. Eşleşmeleri için zamana ihtiyaç olabilir.
Ayrıca kafeste yuvalık vs göremedim, yuvalık olmadan dişi kendini kuluçkaya hazırlamaz.

Üst Alt