A aleron17 Yeni Üye Katılım 16 May 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 16 May 2024 #1 Merhaba, yeni ergenliğe girmiş sultan papağanım var. Her gün yumurtluyor, şuana kadar 3 tane oldu. Hiç çiftleşmedi. Çok endişeliyim, acaba ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Merhaba, yeni ergenliğe girmiş sultan papağanım var. Her gün yumurtluyor, şuana kadar 3 tane oldu. Hiç çiftleşmedi. Çok endişeliyim, acaba ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,412 Tepkime puanı 4,093 Puanları 113 16 May 2024 #2 Eşi var mı?
A aleron17 Yeni Üye Katılım 16 May 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 16 May 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Eşi var mı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Eşi yok, eş arayışına girdim ancak bulamadım. Bu durumda ne yapabilirim acaba
Semiha S.' Alıntı: Eşi var mı? Genişletmek için tıkla ... Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Eşi yok, eş arayışına girdim ancak bulamadım. Bu durumda ne yapabilirim acaba
Demet bükay İkon Üye Moderatör Şampiyon Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 11,904 Tepkime puanı 12,791 Puanları 113 16 May 2024 #4 aleron17' Alıntı: Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Eşi yok, eş arayışına girdim ancak bulamadım. Bu durumda ne yapabilirim acaba Genişletmek için tıkla ... Yulaf ve elma kızgınlığı alır, kafes dışı gezmesi ve banyo çok iyi gelir
aleron17' Alıntı: Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Eşi yok, eş arayışına girdim ancak bulamadım. Bu durumda ne yapabilirim acaba Genişletmek için tıkla ... Yulaf ve elma kızgınlığı alır, kafes dışı gezmesi ve banyo çok iyi gelir
A aleron17 Yeni Üye Katılım 16 May 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 16 May 2024 #5 Demet bükay' Alıntı: Yulaf ve elma kızgınlığı alır, kafes dışı gezmesi ve banyo çok iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Yanıtınız için teşekkürler, hemen deneyeceğim
Demet bükay' Alıntı: Yulaf ve elma kızgınlığı alır, kafes dışı gezmesi ve banyo çok iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Yanıtınız için teşekkürler, hemen deneyeceğim
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,412 Tepkime puanı 4,093 Puanları 113 16 May 2024 #6 Eşi yoksa yumurtaları bekletmeden alın..üstüne yatıp yorulmasın. papatya çayı demleyip suluğunda verebilirsiniz. Oda sakinleştirir.
Eşi yoksa yumurtaları bekletmeden alın..üstüne yatıp yorulmasın. papatya çayı demleyip suluğunda verebilirsiniz. Oda sakinleştirir.
A aleron17 Yeni Üye Katılım 16 May 2024 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 3 16 May 2024 #7 Semiha S.' Alıntı: Eşi yoksa yumurtaları bekletmeden alın..üstüne yatıp yorulmasın. papatya çayı demleyip suluğunda verebilirsiniz. Oda sakinleştirir. Genişletmek için tıkla ... Bu durum psikolojisini olumsuz yönde etkilemez mi?
Semiha S.' Alıntı: Eşi yoksa yumurtaları bekletmeden alın..üstüne yatıp yorulmasın. papatya çayı demleyip suluğunda verebilirsiniz. Oda sakinleştirir. Genişletmek için tıkla ... Bu durum psikolojisini olumsuz yönde etkilemez mi?
S Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,412 Tepkime puanı 4,093 Puanları 113 16 May 2024 #8 aleron17' Alıntı: Bu durum psikolojisini olumsuz yönde etkilemez mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır sorun olmaz.
aleron17' Alıntı: Bu durum psikolojisini olumsuz yönde etkilemez mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır sorun olmaz.