• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşme sonrası ishal

furkan2777

Yeni Üye
Merhaba cift kuslarim bir hafta once ciftlesti ben bir iki defa gordum sonrasinda ciftlestiler mi bilmiyorum ama ben gormedim disi yanaşmadı çok. Şimdi fark ettigim dişi ishal. Kalamar kemigi tuketimi cok fazla degil. Ama normalden fazla kemirmesi. Popoda sislik goremedim ben. Acaba bu ishal yumurta haziriliginda oldugu icin midir? Hastalandi mi? Nesesizlik var ama kendini sisirme vs. Yok. Arada otuyor hatta o da ufak tefek kurlar yapıyor. Hareketli hastalik belirtisi yok ama sadece gecen haftaya nazaran biraz daha durgun. Ben avidare kullandim ishali gorunce 3. Gunum. 2 gun sonra kesmi dusunuyorum. Sizin dusunceleriniz nedir?
Not: cektigim diski fotografları hem erkek hem disiye ait ama baktiginizda disininkileri fark edersiniz. Tuhaf olanlar disinin.
+ yuvaliga bir iki bakma deneyimi oldu kapisindan iceri girer gibi oldu ama girmedi ilgisi azaldi hatta. Bende yubaligi kafesin diger tarafina takdim ve tek tunege dusurdum. Kafesin diger tarafinda odamin her yeri gorunmuyor yani dikkat dagilmamasi acisindan daha iyi. Kafes temizligini de cok sık yapmıyorum rahatsiz etmemek icin fazla.

Üst Alt