• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Çiftleşme hakkında

Ftercani

Yeni Üye
Muhabbet kuslarimin ciftlestigini gördüm fakat yuvaya gitmiyorlar yumurta olurmu bide her ciftlesmeden yumurta olurmu

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Muhabbet kuslarimin ciftlestigini gördüm fakat yuvaya gitmiyorlar yumurta olurmu bide her ciftlesmeden yumurta olurmu
Sağlıklı döllenme olduysa yavru çıkar. Bazı durumlarda yumurta boş olabiliyor. Ek takviye verirseniz iyi olur. Kalamar kemiğini eksik etmeyin kafeste.

Ftercani

Yeni Üye
Çiftleşme bir kere oluo devamı gelmediyse yumurta gelmez hergun düzenli çiftleşme olursa 10 gün icerisinde gelir inşallah
Dün birdaha ciftlestiler fakat bugün dişi üstünden attı erkeği kuyruk kaldiriyo fakat üstüne çıkınca üstünden attiyor o neden bi bilginiz varmı

19.merttt

Müdavim
Bide ben sürekli kuslarimin kafes kapağını açık tutuyodum çiftleşme dönemine girince kapağı kapalı tutmaya başladım kapalı tutmammi gerekiyor yoksa alışkın oldukları gibimi
Kapağı kapalı tut sen gene belki dışarda dikkatini çeken birşey olur ilgilenmezler birbirleriyle veya yumurta gelmez veya evin bir köşesine yumurtlar

Ftercani

Yeni Üye
Kapağı kapalı tut sen gene belki dışarda dikkatini çeken birşey olur ilgilenmezler birbirleriyle veya yumurta gelmez veya evin bir köşesine yumurtlar
Bu gece dişi kafes tllerinin arasına girmiş gece kalktikta oradan farkettik yoksa kaybediyordum kusumu hala kapalı tutmaya devam mı edeyim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu gece dişi kafes tllerinin arasına girmiş gece kalktikta oradan farkettik yoksa kaybediyordum kusumu hala kapalı tutmaya devam mı edeyim
Mandal tak kapısına açıyorsa kardeşim böylelikle sorun kalkar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşları merak ettim doğrusu ve konumlarını ,kafeslerini görmek isteriz 😊

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Dişi hazır hissedince yuvaya girecektir her çiftleşme yumurta habercisi değildir

Üst Alt