• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çiftleşiyorlar ama yuvalığa girmiyor

trky26

Yeni Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar , kuşlarım çiftleşiyor hatta az önce 2 kez şahit oldum , ama dişi yuvalığa hiç girmiyor , neden acaba ?

AlicanG

Paylaşımcı
O dal darıyı aşağıdan alıp yuvalık girişinden içine doğru uzat bazen dişi bu şekilde yuvalığa alışabiliyor.O ne kadar havuç öyle fazla verme ishal yapabilir.

trky26

Yeni Üye
O dal darıyı aşağıdan alıp yuvalık girişinden içine doğru uzat bazen dişi bu şekilde yuvalığa alışabiliyor.O ne kadar havuç öyle fazla verme ishal yapabilir.
Yok hepsi havuç değil onun yumurta rendeledim içine ,aynı dediğin gibi onu da denedim umrunda olmadı ikisinin de :)

trky26

Yeni Üye
Yuvacık girişi biraz geniş gibi , acep ondan olabilir mi ?

AlicanG

Paylaşımcı
Yuvacık girişi biraz geniş gibi , acep ondan olabilir mi ?
İdeal boyutlarda yumurta zamanı yaklaşırsa dişi yuvalığı aramaya başlar.Erkek yuvalık önüne gelip kur ötüşü kafa sallama yapıyor mu?

trky26

Yeni Üye
İdeal boyutlarda yumurta zamanı yaklaşırsa dişi yuvalığı aramaya başlar.Erkek yuvalık önüne gelip kur ötüşü kafa sallama yapıyor mu?
Bir kaç kere yaptı , şimdi erkekte hiç üst tüneğe çıkmıyor

AlicanG

Paylaşımcı
Erkek olan dişiyi yuvalığa teşvik ediyor bu şekilde dişide yumurta varsa yuvalığa ilgi duymaya başlar.Biraz sabredelim (y)

AlicanG

Paylaşımcı
Bir 10 gün daha gözlemle birşeyler değişmezse yardımcı olmaya çalışırız .Güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım(y)

Üst Alt