• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ÇİFT SULTANLARIMIN CİNSİYETİ NEDİR?

unlivaed

Yeni Üye
Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bana söylenilenin tam tersi gibi geldi lutino dişi pied erkek gibi görünüyor.ortama alışınca belli olur Melodik öten ve dişinin eğilimi 😊👍

unlivaed

Yeni Üye
Bana söylenilenin tam tersi gibi geldi lutino dişi pied erkek gibi görünüyor.ortama alışınca belli olur Melodik öten ve dişinin eğilimi 😊👍
Acaba 2 dişi veya 2 erkek olma ihtimali var mı aslında bunun için merak ediyorum. İkisi de benzer hareketler yapıyorlar.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Acaba 2 dişi veya 2 erkek olma ihtimali var mı aslında bunun için merak ediyorum. İkisi de benzer hareketler yapıyorlar.
Videoda gördüğüm kadarı ile benimkiler ile kıyas yaparsan, videonun sonunda yarım kanat açıp külhanbeyi gibi dolaşan erkek diğerini bilemedim 😁😁 bende erkek olan o hareketi yapıyor.. Benzer bir durum daha benim dişi lutino, erkek pied 😎
Bu videodaki sesin dışında ses çıkartmıyorlarsa ikiside dişi.. En kesin çözüm istersen netten sultan papağanı ötüş videoları aç.. Erkek olan kesin taklit etmeye veya farklı sesler melodilerle bastırmaya çalışır.. Dişi olan tepki vermez