• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

çift sultan papağanıma mineral blokları alıcam

LcCraft_11

Yeni Üye
2 tane eş sultan papağanım var kafesleri çok saade ve kafeste hiç enerjik değiller bende trend yoldan kivili,poretakallı,muzlu,çilekli,yaban mersin - aromalı mineral blokları almayı düşünüyorum acaba tavsiyeleriniz neler zararlı olabilir mi

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
2 tane eş sultan papağanım var kafesleri çok saade ve kafeste hiç enerjik değiller bende trend yoldan kivili,poretakallı,muzlu,çilekli,yaban mersin - aromalı mineral blokları almayı düşünüyorum acaba tavsiyeleriniz neler zararlı olabilir mi
Mamaist.com üzerinden çeşitli türde ihtiyacınıza yönelik katkısız gaga taşları ve vitaminler alabilirsiniz. Enerjik değiller ise gaga taşı değildir olay, vitamin takviyesi yapmanız gerekmekte.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben tatlandırıcılı mineral blokları düzgün bulmuyorum. Arda kardeşimin de dediği gibi düzenli vitamin kullanımı gerekli 🙏 Bir de cereyanda kaldılar mı?

Üst Alt