• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul çift muhabbet kuşu sahiplendirme

Nusa

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba benim için çok zor bir karar ama kuşlarımı vermek istiyorum en az 4-5 yaşlarındalar çiftler erkek kuşum yine insan eline alışkındı ama yanına dişi alınca tamamen koptu dişi de zaten asla alışmadı çok saldırgan sürekli çiftleşip yumurta yapıyorlar bu zamana kadar tek bir yavru aldım o da öldü yani hiç bir şekilde benimle iletişimleri yok ikisini de çok seviyorum ama onlar beni sevmiyor :D bu zamana kadar vermemek için çok direndim ama olmuyo yani sadece evi kirletiyolar ben temizliyorum hiç iletişimimiz yok 😅 şartım var uçmaya alışkın kuşlar kafes içinde çok durmuyorlar o yüzden kafese kapatılmalarını istemiyorum kimse bakmak için almak istemez sanırım üretim için işlerine yarar çünkü gerçekten yabaniler ama bir kafese kapatılıp damızlık gibi kullanacak kişilere asla vermem zaten çok zor ayrılıyorum buna hassasiyet gösterecek birisi varsa iletişime geçebilir ama tekrar söylüyorum genç değiller
Ekli dosyayı görüntüle 46249
Ekli dosyayı görüntüle 46248
Ekli dosyayı görüntüle 46247
Ekli dosyayı görüntüle 46246

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bence yanlış düşünüyorsunuz. 22 kuş sahibiyim hiçbiride benimle iletişimde değil ama yinede sevdiğim için bakıyorum onlara. Sırf benimle iletişimleri yok diye hayatta vermem başkasına, onlar benim canım. İstedikleri kadar kirletsinler evi, onlardan önemli değil,canları sağ olsun yeter benim için.

Umarım kuşlarınız iyi bir aileye gider.

Nusa

Aktif Üye
Bence yanlış düşünüyorsunuz. 22 kuş sahibiyim hiçbiride benimle iletişimde değil ama yinede sevdiğim için bakıyorum onlara. Sırf benimle iletişimleri yok diye hayatta vermem başkasına, onlar benim canım. İstedikleri kadar kirletsinler evi, onlardan önemli değil,canları sağ olsun yeter benim için.

Umarım kuşlarınız iyi bir aileye gider.
Sanırım beklentilerimiz farkli ben dost olmak istiyorum onlarla sevdiğim ve bırakamadığım için de 3 sene baktım 3 senedir de dost olmaya çalıştım 😅 zaten şimdi de zor ayrılıyorum yavru kuş benden hiç ayrılmazdı mesela sürekli sevgi doluyduk onu da gördükten sonra öyle istediğime karar verdim

Halil Ahmet

Yeni Üye
Eğer hala sahiplenmedilerse sahiplenebilirim. Onlarla ilgilenebilirim. Üretim için almıyorum fakat yavru yaparlarsa onlarıda besler büyütürüm. Bende de bi erkek muhabbet kuşu vardı çiftleşsin diye dişi kuş aldım. Erkek kısırmış meyer. Yavruları olmadı. Bende onlarla ilgilenmeyi çok seviyorum eğer verirseniz çok sevinirim. Çiftleşmeleri için uğraşmam ama yumurtlarlarsa özenle bakarım.

Üst Alt