• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çift kuyruk

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Muhabbet kuşumun kuyruğunun hemen altında daha kısa bir tane daha kuyruk var. Başka kuşlarda da gördüm. Saksağan kuşunu andırıyor. Niçin iki kuyrukları var? Her kuşta böyle mi? Teşekkürler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Muhabbet kuşumun kuyruğunun hemen altında daha kısa bir tane daha kuyruk var. Başka kuşlarda da gördüm. Saksağan kuşunu andırıyor. Niçin iki kuyrukları var? Her kuşta böyle mi? Teşekkürler.
Ben senin anlattığın gibi hiç görmedim sen bize bir fotoğraf yollar mısın bakalım 😊

Bahar Y.

Müdavim
Bahsettiğiniz durum 3 kuşumdada var sanırım demek istediğinizi doğru anladıysam 😊
Çiftlerim birbirinin kuyruğunu tiftiklediği için net görünüyor 😂
Tek bebeğinde kuyruklar yeni tamamlandığı için net görünüyor

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuyruk tüyleri deforme olmuş çift kuyruk değil kardeşim yeni almışsın sanırım salmada kalabalık bir kafeste durmuş biotim takviyesi yapın ev ortamı sıcak ise banyo

Bahar Y.

Müdavim
Kuyruk tüyleri deforme olmuş çift kuyruk değil kardeşim yeni almışsın sanırım salmada kalabalık bir kafeste durmuş biotim takviyesi yapın ev ortamı sıcak ise banyo
Furkan hocam bana dediysen eğer ki, sarı kuşun kuyruk dediğin gibi yuvada yada salmada olmuş ama çift kuyruğu var dikkatli bakarsak görüyoruz :) diğer kuşlarımdada fark ettiğim bir durumdu zaten

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Furkan hocam bana dediysen eğer ki, sarı kuşun kuyruk dediğin gibi yuvada yada salmada olmuş ama çift kuyruğu var dikkatli bakarsak görüyoruz :) diğer kuşlarımdada fark ettiğim bir durumdu zaten
Yok konu sahibine dedim bahar kardeşim

Üst Alt