• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çift hane kafes

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı

Slm beyaz kuş Kasım ve aralık ayından bu yana bende yeşil olanı da cuma günü aldım ilk başta aynı kafese koymuştum ilk etapta ayrı tutmarsam daha sağlıklı olur diye söylendiği için bende de çift hane kafes vardı bu şekilde ayırdım evet kafeste bazı eksikler var tahta tünek kuş kumu vs gibi onları da bi ara tamamlıyacağım özellikle tahta tünek ama kafese uygun nasıl bulurum veya nasıl temin edebilirim bilmiyorum 🤷‍♀️ bide yeşil olan kuş maşallah çok oyuncu bi kuşa benziyor gözlemlerimden dolayı ters duruyor takla atar gibi hareketler yapıyor vs şuan ne yapmaya çalışıyor anlamadım tüneği kemirme çabasında birde beyaz kuşum ara sıra dışkısını yiyor gibi tabana iniyor ızgaralı kafesin tabanı ama anlayamadım tam olarak birazdan video ekleyeceğim kafeste şuan gaga taşı yem ve su var kalamar kemiği aldım ama takmak için bi şey bulamadım ona aparat alcam başka önerileriniz varsa yaparım ve kuşları ne kadar zaman sonra bir araya getirmeliyim birde kaşıntı var gibi yeşil kuşta tüy de dökülüyorlar yavru diye mi acaba

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Slm beyaz kuş Kasım ve aralık ayından bu yana bende yeşil olanı da cuma günü aldım ilk başta aynı kafese koymuştum ilk etapta ayrı tutmarsam daha sağlıklı olur diye söylendiği için bende de çift hane kafes vardı bu şekilde ayırdım evet kafeste bazı eksikler var tahta tünek kuş kumu vs gibi onları da bi ara tamamlıyacağım özellikle tahta tünek ama kafese uygun nasıl bulurum veya nasıl temin edebilirim bilmiyorum 🤷‍♀️ bide yeşil olan kuş maşallah çok oyuncu bi kuşa benziyor gözlemlerimden dolayı ters duruyor takla atar gibi hareketler yapıyor vs şuan ne yapmaya çalışıyor anlamadım tüneği kemirme çabasında birde beyaz kuşum ara sıra dışkısını yiyor gibi tabana iniyor ızgaralı kafes tabanı ama anlayamadım tam olarak birazdan video ekleyeceğim kafeste şuan gaga taşı yem ve su var kalamar kemiği aldım ama takmak için bi şey bulamadım ona aparat alcam başka önerileriniz varsa yaparım ve kuşları ne kadar zaman sonra bir araya getirmeliyim
Bir hafta karantinada kalsın, kafes altında ızgara yok mu dışkıya ulaşamaz o zaman ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Slm beyaz kuş Kasım ve aralık ayından bu yana bende yeşil olanı da cuma günü aldım ilk başta aynı kafese koymuştum ilk etapta ayrı tutmarsam daha sağlıklı olur diye söylendiği için bende de çift hane kafes vardı bu şekilde ayırdım evet kafeste bazı eksikler var tahta tünek kuş kumu vs gibi onları da bi ara tamamlıyacağım özellikle tahta tünek ama kafese uygun nasıl bulurum veya nasıl temin edebilirim bilmiyorum 🤷‍♀️ bide yeşil olan kuş maşallah çok oyuncu bi kuşa benziyor gözlemlerimden dolayı ters duruyor takla atar gibi hareketler yapıyor vs şuan ne yapmaya çalışıyor anlamadım tüneği kemirme çabasında birde beyaz kuşum ara sıra dışkısını yiyor gibi tabana iniyor ızgaralı kafesin tabanı ama anlayamadım tam olarak birazdan video ekleyeceğim kafeste şuan gaga taşı yem ve su var kalamar kemiği aldım ama takmak için bi şey bulamadım ona aparat alcam başka önerileriniz varsa yaparım ve kuşları ne kadar zaman sonra bir araya getirmeliyim
Tahta tünek petshoplarda var, kafesinize uygun olur, mineral blok takın kafese, mineral eksikliği dışkı yedirir

Ece A.

Paylaşımcı
Bu arada bence kafesinizin her köşesi görünecek şekilde bir fotoğraf paylaşırsanız bence kafes kurulumu yapmayı seven arkadaşlar size önerilerde bulunabilir nasıl konumlandırmanız gerektiği hakkında veya kaç cm tünekler alınması konusunda gibi 😊

Berrin Yasmin35

Paylaşımcı
Bu arada bence kafesinizin her köşesi görünecek şekilde bir fotoğraf paylaşırsanız bence kafes kurulumu yapmayı seven arkadaşlar size önerilerde bulunabilir nasıl konumlandırmanız gerektiği hakkında veya kaç cm tünekler alınması konusunda gibi 😊
Aynen haklısınız bi ara paylaşım yapayım