• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Çifleşen kuşlarım artık çifleşmiyor

Eliff

Yeni Üye
Merhaba foruma yeni katıldım.
Bir sorum olucaktı
1.5 yaşında dışı kuşum var yeme düştüğü andan ıtıbaren bizimle
Yanına 2 ay önce erkek aldık oda bı uretıcıden kısır olma ıhtımalı yok. 2 yaşında
Dışı kuşum yuvalıga önceden daha çok gırerdı mısır granüllünü folluga kadar taşıdı yuvarlak kapısını hep kemırırdı. 2 hafta dan uzun cıflestıklerını artık görmüyorum son 1 haftadır da dışı kuş yuvalıga gırmıyor bıle bakmıyor önceden yuvalıgın tunelıgınde beklerdı. Sağlık durumları çok ıyı vitamın olarak e 50 gervit probıyotık kullanıyorum dönüşümlü 3 gün arayla probıyotıgı 2 haftada 1 verıyorum
Asbur Nijer kızıstırıcı yem yulaf ve bazen havuç nane yumurta veriyorum haftada 2 dal darı . Kalamar kemıgı kuş kumu eksik olmaz asla ama neden yumurtlamıyor cıflesmeuı neden bıraktılar Bılmıyorum ıkısıde kızıskın cereler koyulaştı önceden 1 hafta boyunca cıflestıklerınj gördüm dışı erkek kuşum artık kafes demırlerıne kur yapıyor dışı kuşum çok ısteksız gıbı ama kızıskın erkekle yem kusma kasıma hersey var ama o ış yok anlam veremiyorum kuşumda yumurta oluşumu olmadı hıc

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz mümkün ise video ekler misiniz yorumlayalım 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Watch unnamed | Streamable merhaba videoyu yukledım bakabılırmısınız lütfen biraz kırlı suan oda fazla rahatsız etmedıgım ıcın yulafı dağıtmışlar @Şehmus BAKIR
Kuşları daha yükseğe alıp gerekli takvilerini vermeye devam ediniz sabırla bekleyin. Dişinin kendini ve yuvasını güvende hissetmesi gerekli ve bu süreçte kuşları salmayın kafeste zaman geçirsinler

Eliff

Yeni Üye
Kuşları daha yükseğe alıp gerekli takvilerini vermeye devam ediniz sabırla bekleyin. Dişinin kendini ve yuvasını güvende hissetmesi gerekli ve bu süreçte kuşları salmayın kafeste zaman geçirsinler
Tamamdır şehmus bey peki kafes duzenı ıyımıdır

Üst Alt