• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Cerede ve tüylerde yıpranma

sirius

Paylaşımcı
Sabah ceresinde hiç birşeyi yoktu. Cerede böyle bir soyulma benzeri şey fark ettim. Ayrıca özellikle göz çevresi tüylerde yıpranma var. 2 hafta önce başını cama çarpmıştı demet ablanın önerisiyle gaga altına rif sürdüm.Fakat tüyleri dökülmeye devam ediyor ve cerede soyulma var, ne yapmalıyım Yardımcı olur musunuz

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Cereye ve aynı zamanda ayaklara kulak pamuğu ile burun deliklerine gelmeyecek şekilde ilk 2 hafta haftada 1 daha sonra 15 günde bir tatlı badem yağı sürebilirsiniz.B vitamini takviyesini veriyorsunuz değil mi? Yine de durumunu bildiği için @Demet bükay ablayı etiketliyorum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben kuşunuzun tüyde olduğunu düşünüyorum, bt amin forte kullanıyor musunuz?

sirius

Paylaşımcı
Bunu kullanıyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben bt amin forte öneririm çünkü yetersiz kaldığını düşünüyorum 🙏

sirius

Paylaşımcı
Normalde haftada iki kere kullanıyordum şimdi her gün düzenli olarak kullanıp gelişmeye bakıcam ona göre sizin önerdiğinizi alırım teşekkürler.

sirius

Paylaşımcı
Cereye ve aynı zamanda ayaklara kulak pamuğu ile burun deliklerine gelmeyecek şekilde ilk 2 hafta haftada 1 daha sonra 15 günde bir tatlı badem yağı sürebilirsiniz.B vitamini takviyesini veriyorsunuz değil mi? Yine de durumunu bildiği için @Demet bükay ablayı etiketliyorum.
Zeytin yağı ile yapsam olur mu

Üst Alt