• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanımın popo kısmı şiş

mimillub

Yeni Üye
Uzun süredir Cennet papağanımın (dişi 10 yaş) popo kısmı şiş dışkısı cıvık ve çok sürekli kanatlarını açarak kafes kısmına poposunu kaldırarak sürtünüyor uzun süredir vardı bunlar şimdi ek olarak göbeğini yolmaya başladı ne yapmam lazım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Uzun süredir Cennet papağanımın (dişi 10 yaş) popo kısmı şiş dışkısı cıvık ve çok sürekli kanatlarını açarak kafes kısmına poposunu kaldırarak sürtünüyor uzun süredir vardı bunlar şimdi ek olarak göbeğini yolmaya başladı ne yapmam lazım
Merhaba fotoğraf paylaşır mısınız

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Rif ampül alın eczaneden ve kırın tüylerinin sarı olan deri kısımlarına kulak pamuğu ile sürün
Günde 2-3 defa uygulayın, bakteri yada akar var büyük ihtimalle, popoda dökülme kaşıntı çoksa oralarada sürün, yanetkisi yok, antibiyotik ve antibakteriyeldir,

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kanat altlarını da kontrol edin
Dış parazit damlası uyguladınız mı
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin lütfen

Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Maşallah yaşı gereği probiyotik, multivitamin ve kas kemik yapısını destekleyen takviye kullanın

Röhnfried ürünleri profesyoneldir
Entrobac/ probiyotik
Gervit-w / multivitamin
BtAmin forte / tüy kas kemik yapısını destekler

Geçmiş olsun 🤲😊

mimillub

Yeni Üye
Rif ampül alın eczaneden ve kırın tüylerinin sarı olan deri kısımlarına kulak pamuğu ile sürün
Günde 2-3 defa uygulayın, bakteri yada akar var büyük ihtimalle, popoda dökülme kaşıntı çoksa oralarada sürün, yanetkisi yok, antibiyotik ve antibakteriyeldir,

Çok teşekkürler peki kızgınlık diye okudum bu hareketinin sebebini

Gerçekten çok teşekkürler iyiki bu sayfayı açmışsınız peki kızgınlıkla alakalı diye düşündüm ben onun önüne geçmek için ne yapmalıyım erkek almayı denedim fakat kabul etmedi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkürler peki kızgınlık diye okudum bu hareketinin sebebini

Gerçekten çok teşekkürler iyiki bu sayfayı açmışsınız peki kızgınlıkla alakalı diye düşündüm ben onun önüne geçmek için ne yapmalıyım erkek almayı denedim fakat kabul etmedi
Rica ederim ben de tam bunu yazmıştım😊🤲
Elma verin çekirdeksiz olsun, yulaf doğal probiyotiktir ve kızgınlığı alır, bolca banyo yapsın ve uçsun dikkatini dağıtır