• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet Papağanımın Kafesıne Hangi Aksesuarları Almalıyım?

SkyFlap

Yeni Üye
Merhaba, iyi akşamlar herkese.
bir tane cennet papağanı sahiplendim. büyük bir kafesi var ama daha geniş bir kafes almayı düşünüyorum.
Kafesin içine hangi aksesuarları koyabilirim? Önerilerinize ihtiyacım var. Youtube'da birkaç video izledim ama birebir sizlere sormak istedim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Salıncak koyabilirsiniz, tahta tünek kullanın mutlaka, zilli oyuncak da alabilirsiniz 😊 Kalamar kemiği, gritli kuş kumu, mineral blok mutlaka kafesinde olsun 🙏

SkyFlap

Yeni Üye
Salıncak koyabilirsiniz, tahta tünek kullanın mutlaka, zilli oyuncak da alabilirsiniz 😊 Kalamar kemiği, gritli kuş kumu, mineral blok mutlaka kafesinde olsun 🙏
Cevap için teşekkürler, önerilerinizi sepetime ekliyorum.
İnternet üzerinden sipariş edeceğim ama internetten mi yoksa herhangi bir mağazadan mı almak mantıklı bilmiyorum. Eğer istanbul içinde bir mağaza/petshop öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
İnternet üzerinden sipariş edeceğim ama internetten mi yoksa herhangi bir mağazadan mı almak mantıklı bilmiyorum. Eğer istanbul içinde bir mağaza/petshop öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Mamaist.coma bakabilirsiniz 😊 Bir de vitamin için entrobac, gervit w, bt amin forte öneririm 🙏

Erenb51

Paylaşımcı
Oyuncakları petshoptan almak bazen mantıklı olabiliyor çünkü internetteki fiyatının çok düşüğüne satıyorlar en azından benim şehrimde. Ama takviyeleri kesinlikle güvenilir yerden alın mamaist.com