• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papaganimi nasil alistirabilirim

Haticali

Yeni Üye
Cennet papağanı aldım yaklaşık 3 hafta önce fakat alışamadı sanırım ona kendimi nasıl alıştıra bilirim onu korkutmak istemiyorum elimi uzatinca sürekli kaçıyor

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba hoşgeldiniz kuşunuzun görsellerini paylaşabilirmisiniz ?

Haticali

Yeni Üye
Erkek cennet papağanı 3 aylık daha

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu tür papağana hakim değilim ama yavru mu acaba papağanız yavru olması alışma sürecini hızlandırır. Avcunuzdan sevdiği şeyleri ikram edin daldarı, yem, sevdiği sebze meyve de olur. Avcunuza bir parça sevdiği şeyden alın kafes kapağını açın ve kapakta avcunuzun içindekileri görecek şekilde bekleyin dikkatini çekip gelecektir ilk etaplarda gelmeyebilir sonra sonra gelecektir. En önemlisi tabikide sabır 😊 maşallah tüyü gibi ömrü olsun 🙏🏻

Haticali

Yeni Üye
Evet yavru 3 aylık daha. Amin inşallah 🤲🏻 daha önce hiç kuş türü beslemedim çokda seviyorum onu hemen alışmasını istiyorum sanırım bu konuda sabırsızım biraz bende ne sever ne sevmez bilmiyorum internetten edindiğim bilgilere göre bisiler yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet yavru 3 aylık daha. Amin inşallah 🤲🏻 daha önce hiç kuş türü beslemedim çokda seviyorum onu hemen alışmasını istiyorum sanırım bu konuda sabırsızım biraz bende ne sever ne sevmez bilmiyorum internetten edindiğim bilgilere göre bisiler yapmaya çalışıyorum ama başarılı olamıyorum 😔
Ne yer ne yemez hocalarımız gördüğünde sizi bu konuda bilgilendirirler. Açıkçası karakter olarak ta muhabbet kuşları ile aynı sicakkanlilikta mi bilgim yok 🥹 ama yavruysa dediğim şekilde ilerleyin. Belki bir yol alabilirsiniz 😊 iyi forumlar diliyorum 🌸