• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Cennet papağanıma ne oluyor?

nurtein

Yeni Üye
5 aylık cennet papağanım sanki hasta gibi emin de değilim. Bugün keyfi yok sanki toplarıyla oynamayı seven hayvan bugün çok oynamadı. Yem yiyor suyunu da içiyor onda da sıkıntı yok lakin hep uyku halinde biz geç yatan insanlarız doğal olarak o da geç uyuyor uykusuzluk olabilir gibi geldi bana ama bide baktm ki bugün fazlaca tüylerini kabartıyor sizce hasta mı? Ne yapmak lazım

Ahmet Selim

Yeni Üye
Lütfen yardım eder misiniz
Merhaba güncel 3-4 adet dışkısının fotoğrafını (altına beyaz peçete koyun ) ve tünekte dururken videosunu atarsanız daha net yorum yapılır video için streambleye videoyu atın çıkan linki buraya yapıştırın Bir de geç uyuyor muşsunuz ışık açıksa kuşunuz uyuyamaz gözleri rahatsız olur ışıktan dolayı onun için kafesin üstüne ışığı soğuracak bir örtü örtün lütfen bu yüzden halsiz de olabilir

nurtein

Yeni Üye
Dışkısı böyle dün gece vet götürdük hafif üşüttüğünü yeni başladığını söyledi hırıltı vs yokmuş. Kendi ilaçlarından bişi verdi yanına multi vitaminle birlikte suyuna katmamızı söyledi gece baya içti o karışımdan . Yem yemesinde sıkıntı yok. Gece baya da kesintisiz sıcak ortamda uyudu. Şuan da daha iyi ama hafif uyku hali var . Ve en sevdiği kelimeleri de söylemeye başladı sanırım böyle böyle iyileşecek. Son foto güncel hali

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkısı böyle dün gece vet götürdük hafif üşüttüğünü yeni başladığını söyledi hırıltı vs yokmuş. Kendi ilaçlarından bişi verdi yanına multi vitaminle birlikte suyuna katmamızı söyledi gece baya içti o karışımdan . Yem yemesinde sıkıntı yok. Gece baya da kesintisiz sıcak ortamda uyudu. Şuan da daha iyi ama hafif uyku hali var . Ve en sevdiği kelimeleri de söylemeye başladı sanırım böyle böyle iyileşecek. Son foto güncel hali
Merhaba
İlacın etkisi ile uyuyabilir, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen

nurtein

Yeni Üye
Ne dişi mi ahaha biz erkek diye aldık hatta dişi aramaya karar vermiştik 🤔😀

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ne dişi mi ahaha biz erkek diye aldık hatta dişi aramaya karar vermiştik 🤔😀
Duruş dişi gibi 😊bacaklar açık çatı kontrolü yapın lütfen
Dişi/-----/
Erkek/--/
Anüs üstünde iki kemik ucu var kontrol edin isterseniz
Sonuç %99 nettir

Ekli dosyalar

Hamdi

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Aynen dişi gibi erkek aramaya karır verin artık :D

Hamdi

Paylaşımcı
Yardımsever üye
Cennet papağanları konuşuyor muymuş ben ilk defa duydum sevda papağanları gibi sandıydım onları. :unsure:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cennet papağanları konuşuyor muymuş ben ilk defa duydum sevda papağanları gibi sandıydım onları. :unsure:
Benim Cennetlerim de konuşuyor😊🤲
Zor konuşur ilgi ve sevgi ile tabiki😊
Aşkım kuçukucu cicikuş hişttttt diyorlar😊
Dişiler ve erkekler😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Üst Alt