• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanım uyurken sallanıyor, ses çıkarıyor

Cikomlatam

Yeni Üye
Merhaba cennet kuşum 2 aylık, henuz 4 gündür benimle, uyurken kafasını arkaya gömüp ileri geri sallanıyor. Bir de uyurken vik cik anlık ses çıkarıyor. Bugun dışkısı biraz sulu beya cıvıktı, sonra yeşil yapmaya başladı biraz. Sizce hasta mı? Ne yapmalıyım, ilgilenip gözlemliyorum ilk defa kuş bakıyorum ve çok tedirginim acaba sorun var mı? Normal mi? Ürkek bu arada kafesinden çıkarmıyorum, elimden korkuyor.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun.Üsutmus Gibi Duruyor. Evladinizin Videosunu Paylaşır mısınız?

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Streamable.com Üzerinden Paylaşım Yapabilirsiniz. Videosunu Yükleyip Linkini Burada Paylaşır mısınız?

Cikomlatam

Yeni Üye
Streamable.com Üzerinden Paylaşım Yapabilirsiniz. Videosunu Yükleyip Linkini Burada Paylaşır mısınız?

Watch unnamed | Streamable Tam 15 dk önce çektim, şu an böyle. Bir saat önce baya salıncakta gibi ileri geri çok sallanıyordu, gün içinde çok uyukluyıor ve sanki yaklaştığımda kanatları tirrek oluyor. Korkuyor mu? Üşüyor mu? Daha sıcak yere koysam çıldırıyor kafeste. Elma dilimi yedirdim kabuğunu soyarak gün içinde acaba yanlış mı yaptım?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Tedirgin olması ortama size yeni gelmesi kaynaklı biraz tanıyın takviyelerini düzenli olarak kullanın vik vik ses çıkarıyor dediğiniz kısmı yaklarsanız video olarak eklermisiniz uyurken bir sorun gözükmüyor. Ayrıca plastik tünekleri kısa zamanda ahşap ile değişim yapın takviyelere grit kumu da eklemeyi unutmayın. Siz yine de gündüz tünekte uyanık iken yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video ve altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi ekleyin.

Cikomlatam

Yeni Üye
Merhaba Geçmiş Olsun.Üsutmus Gibi Duruyor. Evladinizin Videosunu Paylaşır mısınız?
Tedirgin olması ortama size yeni gelmesi kaynaklı biraz tanıyın takviyelerini düzenli olarak kullanın vik vik ses çıkarıyor dediğiniz kısmı yaklarsanız video olarak eklermisiniz uyurken bir sorun gözükmüyor. Ayrıca plastik tünekleri kısa zamanda ahşap ile değişim yapın takviyelere grit kumu da eklemeyi unutmayın. Siz yine de gündüz tünekte uyanık iken yandan kuyruk gözükecek şekilde bir video ve altına beyaz peçete serip güncel birikmiş dışkı resmi ekleyin.

Merhaba ağaç tünek siparişi verdim gelir gelmez değiştireceğim, ama elimi içeri sokunca oraya buraya çırpınacak. Strese girer hasta olur diye korkuyorum bir de kafes içinde soldan sağa hızlı hızlı gidip geliyor sık sık. Korkudan mı? Dışkısını peçete serip bekleyeceğim, videosunu birazdan koyacağım

Cikomlatam

Yeni Üye

Hocam şimdi çektim video Watch unnamed | Streamable
Ses çıkarırken yakalamak çok zor ne zaman uyurken mırıldanır belli olmuyor ama böylr video sonunda da biraz belli sanki tüyleri titriyor gibi, ürküyor mu benden acaba?

Cikomlatam

Yeni Üye

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gaga gıcırdatıyor. Buda huzurlu olduğu anlamına gelir. Bende sorun göremedim. Ama yine de tedirginliğiniz varsa temiz beyaz peçeteye birden fazla yeni yapılmış dışkıları atın bakalım.

sirius

Paylaşımcı
Bence gayet iyi kuşunuz, yeni gelmiş olmanın getirdiği davranışları gösteriyor her kuş gibi. Fakat yine de bir sıkıntı olmadığını garantilemek için kuşunuzun peçete üzerindeki dışkısının fotoğrafını bize gönderir misiniz?