• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet papağanım iki gündür uyuyamıyor

sadullahcan

Yeni Üye
Cennet papağanım iki gündür geceleyin uyuyamıyor uykuya dalmak istiyorum fakat hep silkelenip uykusundan uyanıyor acaba hastasıdır yada ne gibi bir durum vardır

Ekli dosyalar

sadullahcan

Yeni Üye
Yok hayır uygulamadım ilk defa bir kuş sahibi olduğum için ne yapacağımı net bilmiyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yok hayır uygulamadım ilk defa bir kuş sahibi olduğum için ne yapacağımı net bilmiyorum
Veteriner malzemesi satan yerden ivermectin içeren vilmectin ense damlası alın, ense tüylerini aralayıp derisine bir damla yedirin masaj yaparak 😊 10 gün sonra tekrarlayın. 2 doz olacak sonra 3-4 ayda bir bu iki dozu tekrarlayın 😊

sadullahcan

Yeni Üye
Veteriner malzemesi satan yerden ivermectin içeren vilmectin ense damlası alın, ense tüylerini aralayıp derisine bir damla yedirin masaj yaparak 😊 10 gün sonra tekrarlayın. 2 doz olacak sonra 3-4 ayda bir bu iki dozu tekrarlayın 😊
Teşekkür ederim bilgileriniz için fakat daha ele alışamadı fazla yanaştırmıyor yakınına acaba başka bir formül varmıdır yada pamuğa sürsem öyle sürsem olurmu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim bilgileriniz için fakat daha ele alışamadı fazla yanaştırmıyor yakınına acaba başka bir formül varmıdır yada pamuğa sürsem öyle sürsem olurmu
Olmaz malesef, ensesine olmalı, temas etmeli, karanlıkta yakalayın sakin olur😊👍

Üst Alt