M mustafaa Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 50 Tepkime puanı 20 Puanları 8 18 Mar 2025 #1 Papağanım 1 kaş gündür gagasının sağ ve sol tarafının hem tüneğe sürüyor ve ayna aldım ayak koyma yerini ıssırıp yemiş
Papağanım 1 kaş gündür gagasının sağ ve sol tarafının hem tüneğe sürüyor ve ayna aldım ayak koyma yerini ıssırıp yemiş
Fatıma B. Eski Forumcu Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 1,310 Tepkime puanı 1,562 Puanları 113 18 Mar 2025 #2 Merhaba dışkıları kontrol edin birkaç gün Ama yediğini sanmıyorum benim kuşum koparıp atıyor o şekilde 2 salıncak bitirdik biz
Merhaba dışkıları kontrol edin birkaç gün Ama yediğini sanmıyorum benim kuşum koparıp atıyor o şekilde 2 salıncak bitirdik biz
M mortsvivants Eski Forumcu Katılım 12 Eki 2024 Mesajlar 1,650 Tepkime puanı 2,710 Puanları 113 18 Mar 2025 #3 Büyük ihtimalle çıkarmıştır siz görmeden. Kafeste gaga taşı, mineral blok bulunuyor mu? Dış parazit uygulaması yapmış mıydınız?
Büyük ihtimalle çıkarmıştır siz görmeden. Kafeste gaga taşı, mineral blok bulunuyor mu? Dış parazit uygulaması yapmış mıydınız?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 4,867 Tepkime puanı 4,880 Puanları 113 18 Mar 2025 #4 Kemirmesi için Ahşap oyuncaklar alın. Yememiştir ama kemirme özellikleri vardır. Yemliği ayak yerini kemirmişti benimkide
Kemirmesi için Ahşap oyuncaklar alın. Yememiştir ama kemirme özellikleri vardır. Yemliği ayak yerini kemirmişti benimkide
M mustafaa Yeni Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 50 Tepkime puanı 20 Puanları 8 19 Mar 2025 #5 Semiha S.' Alıntı: Kemirmesi için Ahşap oyuncaklar alın. Yememiştir ama kemirme özellikleri vardır. Yemliği ayak yerini kemirmişti benimkide Genişletmek için tıkla ... Tamamdır alıcam baktım koparmış atmış
Semiha S.' Alıntı: Kemirmesi için Ahşap oyuncaklar alın. Yememiştir ama kemirme özellikleri vardır. Yemliği ayak yerini kemirmişti benimkide Genişletmek için tıkla ... Tamamdır alıcam baktım koparmış atmış