• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

cennet papağanı yuvalıktan çıkmıyor

saaskicnm

Yeni Üye
merhaba disi bir cennet papağanım var daha önce yumurtlamsıtı 8 yıl önce yumrutladı suan 8 yasında yanına bi çift aldım erkek olan 8 aylık yuvalık taktım ve bi sıkıntı yok kavga etmiyolar ama disi 8 yasında olan papağan yuvalıpı hazırladı kağıt verdim küçük kuru sopalar verdim kızılderi dallarını alıp yuvalığı tamamladı simdi yuvalıktan çıkmıyo erkek olan giriste bekliyo disi olan içerde bekliyo yuvalığı açtığımda erkek olan hareket etmiyo ama disi olan içinden çıkı psavunmaya geçiyo nedeni nedir ne yapmam lazım 20 gün oluyo yumurta bekliyoruz yapmam gereken birsey varmıdır ve hareketleri garipmidir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
merhaba disi bir cennet papağanım var daha önce yumurtlamsıtı 8 yıl önce yumrutladı suan 8 yasında yanına bi çift aldım erkek olan 8 aylık yuvalık taktım ve bi sıkıntı yok kavga etmiyolar ama disi 8 yasında olan papağan yuvalıpı hazırladı kağıt verdim küçük kuru sopalar verdim kızılderi dallarını alıp yuvalığı tamamladı simdi yuvalıktan çıkmıyo erkek olan giriste bekliyo disi olan içerde bekliyo yuvalığı açtığımda erkek olan hareket etmiyo ama disi olan içinden çıkı psavunmaya geçiyo nedeni nedir ne yapmam lazım 20 gün oluyo yumurta bekliyoruz yapmam gereken birsey varmıdır ve hareketleri garipmidir
Dişi kuşlar yuvasını sahiplenir bu çok normal. Poposunu kontrol ettiniz değil mi yumurta var mı? Bir de 8 aylık erken sanki ben 1 yaşında çiftleşir diye biliyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
bilmiyorjum ama kus tuyleri yumusacıktı elime aldım daha böyle siksin gedi elime muhtemelen surtuyor
Maşallah bekliyeceğiz, kalamar kemiği, gaga taşı eksik olmasın, kızımız gebe büyük ihtimalle 😊🤲👍

Üst Alt