• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet Papağanı Yaşı Yardım

Muhammedgokds

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar bugün petshoptan 2 adet biri dişi ve biri erkek olmak üzere 2 tane cennet papağanı sahiplendim bunların yaşları bebekten birazdaha büyük dendi petshopcu yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bunu Şehmus hocama sormak lazım ama şuan tatilde varsa bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır. Eğer bilgiye ulaşamazsanız Pazartesi tekrar konuya bir güncel yazın kendisine soralım.

Muhammedgokds

Yeni Üye
Birde bakımı vitamini yemi için öneri verirseniz çok sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Selamlar arkadaşlar bugün petshoptan 2 adet biri dişi ve biri erkek olmak üzere 2 tane cennet papağanı sahiplendim bunların yaşları bebekten birazdaha büyük dendi petshopcu yardımcı olurmusunuz
Merhaba en az 6 aylıklar göz çizgileri renkleri, gaga renkleri, burun delikleri ve ayakları pullanmış, 1 yaşa yakın olabilirler, bir tanesinin altı dışkılı ishal olmasın dikkat😊

Muhammedgokds

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim ishal olmaması için ne yapabilirim birde salonumda klima var yüksek ayarda değil onlara vurmuyor aldığım kişi çift dediler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkür ederim ishal olmaması için ne yapabilirim birde salonumda klima var yüksek ayarda değil onlara vurmuyor aldığım kişi çift dediler
Yeminin cennet papağanı olmasına dikkat edin, entrobac, gerwit w, btAmin forte takviyesi yapın
Banyoluk bırakın kafes zeminine, çok severler😊
Kırmızı kapia biber, yeşil biber, brokoli, marul, maydanoz sapı, dereotu verin, biberleri asabilirsiniz😊
İshal olmaması için, hava akımı olmasın, güzel beslensin, sıkıntı olmaz
Klimadan uzağa köşeye bırakın, 24-26 uygun oluyor

Üst Alt