• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cennet Papağanı Yaşı ve Sürekli Tırmanma Dönme

bakirci53

Yeni Üye
Petshoptan dediğine göre 2-3 aylık yavru cennet papağanı aldık.
Kafes ilk 2 gün sabit durdu yerine alışsın diye.

3. Günden sonra elimizi kafese soktuk. Anında kaçıyor. Sürekli yukarı tırmanıyor, dönüp duruyor yukarılarda. Elimize darı alıp uzatınca fena şekilde korkuyor kaçıyor.

Bugün 5. Gün elimizle tutuyoruz mecburen parmağımızda 2 saniye duruyor sonra hemen başka yere atlıyor. Yine tırmanıyor döneniyor yukarılarda.

anormallik varmı yoksa böyle mi bilmiyoruz. Yavrumu değil mi onada emin olamadık renginden dolayı.

Ekli dosyalar

bakirci53

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

bakirci53

Yeni Üye
Sizce kaç yaşındadır ve yukarıda anlattığım durumlar normalmidir

Deaft

Aktif Üye
Ben sevda besliyorum fakat bu video işinize yarayabilir.

bakirci53

Yeni Üye
hayırlı olsun çok sağlıklı duruyor iyi fiyata almışsın. umarım bir an önce anlaşırsınız
Teşekkürler. Çok aşırı korkak mı biz mi acele ediyoruz anlamadım. Dün çıkardık kafesin üstünde dursun alışsın en azından diye yok hemen ya avizeye yada kartonpiyerlere uçuyor.

papagai33

Aktif Üye
Teşekkürler. Çok aşırı korkak mı biz mi acele ediyoruz anlamadım. Dün çıkardık kafesin üstünde dursun alışsın en azından diye yok hemen ya avizeye yada kartonpiyerlere uçuyor.
bence daha alışmadan salmayın ben de sultan besliyorum çok aceleci davranıyorum. oysa kendisi vakti gelince alışıyor ses ediyor. sizinki çok çok yeni biraz kapalı dursun bence tabi bnden daha iyi bilenler ne der bilemem

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

bakirci53

Yeni Üye
Yavru olduğundan eminsek içim rahatladı. Çünkü ısırması bile çok fena deriyi kaldırıyor kanatıyor :) dedim bu ısırma yavru olamaz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yavru olduğundan eminsek içim rahatladı. Çünkü ısırması bile çok fena deriyi kaldırıyor kanatıyor :) dedim bu ısırma yavru olamaz
Onlar pense gagalılar grubundalar, bende de iki tane minnoş var, sevdirir, öptürür, ısırır gider, geri gelirler😊🥰🤣
Yavru, bebek değil 3-4 aylık burun delikleri tüye gömülecek, göremeyeceksiniz, göz halkaları tek çizgi olacak belirgince yuvarlanacak, daha yavru ama oldukça gagaları güçlüdür 😊🤲👍

Üst Alt